4 Mayıs 2018

the 100 s05e02:

Red Queen

--- spoiler ---

.nükleer serpintiden korunmalı bir sığınak inşaa ediyorlar ama üzerinde kocaman bina var, yıkılırsa dışarı çıkamayacaklar. bu ne kadar malca bir şey yahu, bu kadar mı düşünebilmişler? sadece aşağıda birbirlerini yesinler diye çok abartı salakça bir şey yapmışlar. bir değil bir çok çıkışı olması gerekirdi. ne diyeyim bilmiyorum.

.fazla sayıda insan aşağı alındı, yemek sıkıntısı çıktı. beş sene öncesinden clark salağının kendi imkanları ile yukarıyı kazdığı zamanı gösterdiler. tam o sırada sesi duyup kapağa yönelmişler ve kapalı olduğunu fark etmişler, sonra işler çığrından çıkmış.

.yine gökyüzü halkı diğerlerini kazıklamış. kendilerini yemeklerin olduğu bölüme kitlediler, diğerleri açlıktan öleceklerdi. birbirlerini falan da yerlerdi ama mesele oraya gelmedi.

.jaha denen mal, şükür öldü bu arada, kapıyı açmanın yolunu buldu ve olaylar kapandı. octavia denen tip kırmızı kraliçe oldu, önüne geleni kesti. tek halkız ya da karşısındasınızdır, tercih yapın falan dedi. öyle öyle kesti milleti, sonra birbirlerine kırdırdı.

.helix dizisindeki kadın oyuncu da geldi, ortamı yıkan tipti. insanları satıp ölüme terk ettiydi. sonra cezalandırma kısmında birbirlerini kesmeye gelince, kılınçta da mahareti varmış, diğerlerini öldürdü. beş sene böyle geçti diye gösterdiler. en sonda da kane salağı arenaya geldi, o da ölse kurtulsak iyi olacak.

.doktor kadın ile aralarındaki olay, bir iyiler bir kötü, yok efendim onu böyle yaptılar, şunu öyle yaptılar. gereksiz muhabbetler. araya bir gay öpücüğü, artık dizilerde hetero kalmadı yemin ediyorum.

.bir de karakan olmadığı için kumandan olamaz geyiği vardı. ateş tutan kızcağız sonra imaj danışmanı oldu. kanlar seni iyi gösterdi, güzelce kestin falan diyerek insanlara liderlik etmesini gösterdi. aşağıda kimse kalmayana kadar birbirlerini kesecekler herhalde.

--- spoiler ---