6 Mart 2014

Lion Man: One World African Safari


bir buçuk bölümünü izledim ve bana yetti, aslanlarla takılan adam olması ilgi çekici ama belgeselde doğru düzgün aslan göremiyoruz. üstelik adam kendine şarkı mı ne yaptırmış öyle bir açılış müziği var. favorisiz abimizin halleri de pek bir garip, zeka seviyesinden de şüphe ettim. zaten kılık kıyafeti ayrı bir olay bir de süper zeki konuşmalara daha fazla tahammül edemedim. aslanı zincirlemesi ve evcil hayvan muamelesi yapması falan da inanılmaz salakça geldi. bir kevin richardson nerde bir bu nerde, arada dağlar kadar fark var. neyse öyle işte yine de aslanların hatrına öldürmedim puan olarak hehe.

--- spoiler ---

.aslan çiftliği tarzında yerler gösterdiler, kevin abimizin programında aslan üretmenin avcıların işine yaradığı, aslanların büyüyünce ne yapıldığının açıklanması gerektiği söylenmişti. milyon tane aslan var esaret altında ve cidden adamların insafındalar. ha öyle bir şey olsa tutup tv'ye çıkartırlar mı bilmiyorum ama yine de insan işkilleniyor.

.beyaz erkek bir aslanı hediye ediyor çiftlik sahibi, bu mal adam da güya onu eğitiyor falan. yemek vakti altı aylık aslanı biberonla besliyor. yuh dedim. aslan biberon falan istemiyor çekip çıkartıyor. zaten o vakte o boyuta anasından süt mü emermiş? göstermelik hepsi. sonunda da içmediği kısmı kabına koyuyor içiyor falan hehe. buradan da anlıyoruz göstermelik kısımları işte.

.neyse aslan haricinde su aygırları yavrusuyla falan uğraşıyorlar. öyle saçma sapan bir sürü görüntü falan var. ikinci bölümün ortalarında da bir tane vahşi doğada beyaz aslan yavrusu olayı varmış onu arıyordu. gece aramasında da karşısına hayvanlar çıkınca konuşup duruyordu. fil falan çıktı herhalde sonra öyle gösteriyorlardı. vay anasını sayın seyirciler...

--- spoiler ---