12 Eylül 2013

I Spit on Your Grave 2


ilk filimde de güzel bir hatun oynatmışlar idi, bunda da pek hoş bir hatun oynattılar (üstelik kariyerinin başında imiş hehe). ilkinden daha az cürretkar sahneler vardı diyelim ama senaryosu daha sağlam idi. çok fazla saçmalamadılar, yani hafiften diyelim. kadına şiddet meselesi üzerine giriş gelişme sonucu tahmin edilebilecek bir film ama izletiyorlar, bu şekilde seriyi devam ettirirlerse devamını da izletirler. akılda kalıcı sahneleri var yine, acayip acayip işler tabi. çok kesme biçme yok ama mide kaldıran sahneler bol. müziklerimiz de destekleyici nitelikte diyelim.

--- spoiler ---

.bir model kızımız var, işleri pek yolunda değil. kendini tanıtmak istiyor ama fotoğrafçılara verecek parası yok. bedava fotoğraf çekeriz diyen bir ilan görüyor ve onlara bulaşması ile olay başlıyor. aslında ilk hafif ters köşe burada başlıyor çünkü filmin yapısından insan diyor ki, ahanda o stüdyoya girerse çıkışı olmaz ama pat diye çıkıyor.

.tam bundan sonra kapıya stüdyodaki elemanlardan biri geliyor, filmlerini getirdim al kullanırsın hesabı. kızcağız biraz tırsıyor ama işte gel zaman git zaman kapısını kapatmadan çıkıyor çöp atmaya. sick fuck olan arkadaşımız içeri dalmış, uyurken bunu fotoğraflarını çekiyor derken olaylar böyle başlıyor işte.

.ekipte sick olan arkadaşımız kıza uyuşturucu veriyor devamlı, ölümü bok içinde boğularak oluyor. fuck olarak arkadaşımız tecavüz etmeyen tek kişi olarak cevizleri kırılıyor ve polis kafadan vuruyor. bu arada polis olayı gereksizdi biraz. 

.elektrikli amcamıza da tahmin edilebileceği gibi elektrik vererek beyni başı patlatarak öldürüyor. bunların anası da tecavüz mağduru imiş ama özümsemiş olayları. şimdi çocuklarını yetiştiriyor imiş. onun sonu da kutu içinde ölmek oldu herhalde, oraları tamamladık.

.ilk olayları başlatan sick fuck için bulduğum ölüm metodu pek bir iğrenç idi. adamı çürümeye bıraktı, enfeksiyondan öldü. pek zor olsa gerek. tipi mipi de kaydı. ceviz patlatma ile bunun arasında kaldım ama iyidi işte.

.en başında kızımız fare için tuzak kurar iken sonra rambo gibi tuzak kuracak sandım ama hiç de öyle bir şey olmadı. hepsini pek kolay yakaladı. ilkin bu çok kolay olmasına takıldım. ikincisi de bulgaristanda çatır çutur gezmesi idi elini kolunu sallayarak. nasıl bir yerse artık, hiç mi çevirmiyorlar?

--- spoiler ---