14 Ocak 2013

Hotel Transylvania


pek tatlı bir film olmuş. Sony Pictures Animation da sanki iyi işler yapacak gibi artık. gördüğüm en iyi filmi idi. tabi daha bir pixar değil. tipleri beğendim, komik yerleri de vardı. senaryo çok orjinal değil ama gideri var. ortaya karışık eğlenceli bir aile filmi üstelik bir animasyon izlemek isteniyorsa iş görür.

--- spoiler ---

.kızını çok seven bir baba, ergenlik durumları, ölmüş bir anne, koruma içgüdüleri, inanmak kandırmak gibi gibi bir sürü konusu vardı. insanların en büyük canavar olması muhabbetinde hafif dokundurmalar da vardı. korumak için güvenini kaybetmece olayları ya da sevse bile başına bir hal gelmesin diye geride bırakmak falan filan gibi mevzulara da girdik.

.öyle işte hepsi standart konular sayılır ama tipler tatlıydı, fareyi çok göstermediler ama komik idi. pireler de hoşlardı iki kere gördük ama risk budur gibi adamlar ufak yapmış hehe. neyse esas yan karakterler de fena değildi, kurt çocuklar çok azılı idi. 

.esas kızımız fena değil idi, baba karakterimiz süper idi. esas oğlanı da fena yapmamışlar, güzeldi. müzikli kısımları da iyidi. işte tek sıkıntısı hikayeyi tahmin ediyorsunuz baştan sona, bundan başka kötü bir şeyini göremedim.

.babasının insanlar ile yaşadığı dram yüzünden kızını korumak istemesi, insanlardan uzak bir canavar oteli yapması ve azılı maceraperest azılı bir insan tarafından ziyaret edilmeleri ile değişen durumlar meselesini güzelce işleyiverdiler.

.son kısımda benim de sana bir hediyem var diye sırt çantasını göstermesi ve aksesuar olarak elemanı göstermesine de pek güldüm. geneli zaten bir hoş eda ile izlenebiliyor. 

--- spoiler ---