26 Aralık 2012

Dragon Age Dawn of The Seeker


film pek güzel değil, erjderhalı sahneleri izlemek için belki izlenebilir. oyundan uyarlama imiş, ea şirketinin oyununun animasyon filmi gibi bir şey herhalde. belki oyununu severlere yapmışlar bilemiyorum ama şu haliyle pek sarmadı beni.

--- spoiler ---

.bir kere kaşlar gözler oynamıyor doğru düzgün, böyle animasyon mu olur diyor insan. oyunculuk ve seslendirme de mühim tabi. olmamış yani sınıfta kalmış. esas kızımız güzel ama robot gibi, hepsi öyle. saçlar saça benzemiyor. kaç yıl önceki final fantasy'nin bile saçları çok daha iyi idi.

.konu desen yine klişe milyon tane, büyücüler var. iyi ve kötü diye iki tür, kilise var. hain var, kahraman var. bunlardan daha önce yapılmış hikayelerin aynısı. seeker muhabbetine de ilgimi çektiydi. maker demeleri legend of the seeker 'ı çağrıştırdı, belki benzeri bir hikayeden esinlenmişlerdir bilemiyorum.

.son kısımdaki sahneler biraz idare eder idi, ejderhaları güzel çizmişler. ortamlar falan fena değil ama gerisi işe yaramaz. tabi tahmin edilebilecek şekilde bitti üstüne. öyle işte

--- spoiler ---