24 Ocak 2013

Boy Wonder


konusu hafiften liseli dexter gibi, yani genel hatları diyelim. esas oğlan ve babası haricinde oyunculuklar çok fena görünüyor. çok fazla karışık bir iş yok genelde bodozlama dalınıyor. hafiften gerçekçi olmuş bu yüzden. dexter gibi bir fenomen olmasa, çıtayı bu kadar yükseltmese daha iyi gelebilirdi ama şu haliyle de izlenir bir film.

--- spoiler ---

.en son babasını boş yere öldürdüğü ortaya çıkıyor, o vakitten sonra kendisi mi katil oluyor? durum neye dönüyor onu bilemedim. kırmızı pul ile gönderiyor çünkü eleman. baştan beri araştırılan madde de son karede orataya çıkmış oluyor. takip edilemeyen zehirimsi ile anasının katilini hapishanede öldürüyor. tebrik ederiz.

.öncesinde steroid olayı biraz abartı geldi, belki gerekiyordur falan bilmiyorum ama zaten kendini geliştirmesi, iyi bir dövüşçü olması falan bu kadar kısa sürede olmamalıydı. en azından zaman geçmiş gibi göstermeleri lazımdı. sıska bir tip ama çamyarması tipleri indiriyor valla. neyseki ağzı burnu dağılıyor her seferinde.

.esas kadın, dünyanın en kötü oyuncusu idi galiba bilemedim. bana çok feci geldi tripleri, çocuğun peşinden olayı aydınlatmalar ve sonunda karakterden beklenmeyecek şekilde örtpas etmeler falan biraz zorlama geldi.

.neyse işte çok deşmeye lüzum yok, ortaya karışık intikamlı, katillerin katili bir kanunsuz tip. kendini kanun yerine koymak, viculanti :D türkçeleştiremediklerimizden misiniz?

--- spoiler ---