24 Mayıs 2013

Texas Chainsaw 3D


giriş çok dandik, gelişme ona göre biraz iyi, son iyi değil. tiplerin çoğu uyduruk olmuş. esas kızımızın güzelliği haricinde de pek bir şey yok. yeni bir hikaye mi uydurmuşlar onu bilemedim ama önceki anlatılanlar ile pek bir yere oturtamadım ben. kesmeli, biçmeli sahnelerimiz de pek yaratıcı değil idi. tabi bodozlama kesiyor ne beklersin diyor insan ama bir önceki filmi bundan çok daha iyidi.

--- spoiler ---

.öncelikle bu testereli abimizi çöplükte bulmuyorlar mıydı? kan bağı diye kafa şişirdiler de bu eleman ile kan bağı falan olmaması gerekir. tabi gerzek bir çocuk ne bilecek dersin o ayrı da anlata anlata bitiremediler bu aile olayını o çok saçma oldu.

.aynı şekilde hayatı boyunca normal bir yaşantısı olmuş bir kızcağız gelip nasıl adam öldürmeye başlar. üstelik kendi arkadaşlarını kancaya oturtmuş, ikiye bölmüş birini nasıl kabullenir. akrabalık dediysek de bu kadar değil yani, bu da çok saçma olmuş.

.katili mağdur, mağduru katil yapmışlar iyi güzel de adamlar durduk yere gelip evini yakmıyor değil mi? bu hikayenin orjinali daha doğrusu gerçek hayatta yaşanmışında, yoldan geçen gençleri kesip biçmemişler mi cidden? nedir yani evi yakmışlar diye kötü onlar mı oldu? hadi oldular diyelim, hepsi kötü a... bu ne böyle?

.tek iyi kısmı gelişme kısmıydı, gizli bölmeden çatır çutur adam kesmeye çıkıyor eleman. hoplatıyor hafiften o kadar. ondan sonra baydı insanı. gele son iyice baydı. meyırın oğlunu bile unuttular. babasını kesip biçiyorlar, aradan dalacak dedim ama elemanı bir daha göremedik.

--- spoiler ---