27 Ekim 2012

The Barrens


kötü film, tavsiye edilmez. biraz müzikleri iyi gibi ama onu da nasıl kullanmışsın arkadaş. devamlı arkaya müzik basmış habire müzik. müziksiz yeri kalmamış nerdeyse. oyunculuklar çok fena, kurgu çok fena, senaryo da çok kötü. son desen saçma sapan. bir sürü dizilerden oyuncu yüzünden izlediydim ama pişman oldum. ışıktan mıdır nedir tüm filmde insanlar arka fonun üstünde gibi çıkmış, bir arızası var ama bilemedim nedir.

--- spoiler ---

.kuduz muhabbeti çevirmeleri garip, öyle mi değil mi tam belli olmadı yani sonunda adamın gördüğü gerçek çıktı ama adam hasta gibi de davranıyordu. bu devirde hala kuduz filmi yapılıyor demek. 

.yaratık falan o kadar dandik ki sorma gitsin. madem olmuyor niye böyle yaratıklı maratıklı bir şey yapıyorsun değil mi, başka bir şey yap. yaratığı gösterme ne bileyim gerilim yap.

.neyse kısaca özetlemek gerekirse, arızalı bir arkadaş ailesi ile birlikte kampa gider ve olaylar karışır. önce adamın kendisi bir şeyler yapıyor gibi gösterirler sonra yaratığın gerçek olduğu ortaya çıkar. sonunda da hepsi ölür gibi bitirdiler. o bile saçma sapan oldu neyse daha kötülemeyelim.

--- spoiler ---