6 Nisan 2018

the cheat s01e07:

Again Online

--- spoiler ---

.doldurma bir bölüm olmuş. geçen bölümden polis merkezine bilgileri çalmaya gidecek kız vardı. bizim felix'in uydu telefonu ile arayıp durduğu kız, park kavgasına silah çektiği için polis müdürlüğüne götürülüyor. sanki orada bir tane var ya neyse işte. güya elleri bağlı ama bunu tek başına mal bir polis sorguluyor, arada da tek başına bırakıp çıkıyor. sanki bilgisayarları hack'lesin diye özellikle yapıyor. üstelik buldukları tabanca da kaybolan tabanca yani, olacak iş değil ya oluyor işte.

.bir de imalı imalı konuşmalar, belden aşağı vuruşlar. şaka olsun diye yaptılarsa komik olmamış. ispanya ve türk polisi kıyaslaması bile yapmışlar sağolsunlar. güldürmedi.

.bu olaylar olurken felix salağı mekanında duruyor. sonra da bölüm biterken oyuna bağlanıyorum diyor. bunun da bir mantığı yok, bulacaklar işte. kıza güvenmeleri de mallıktı, şimdi bağlanmaları da mallık.

.istihbarat birimleri güya çalışıyor. salak kadın ajan kendi başına bir yerlere giriyor, güya bilgiler buluyor. anlamsız görüntüler, dolgu çekimler. bir halt olduğu da yok işte. adamlar öylesine yapmış. bir de yukarlardan izin almalıyız diyor. istihbarat şefini falan gösteriyorlar. hepsi ayrı bir gereksiz oyuncu olmuş, nerden buldularsa bu kadar tipi.


--- spoiler ---