10 Ocak 2016

american horror story s05e11:

Battle Royale

--- spoiler ---

.yav adamlar coştu ama işte bu sezon öylesine oldu. konu yok, bir şey olduğu yok. lady gaga'yı öldürdüler ama hayalet oldu. geçen bölümde silah ile dalmışlardı. liz ile şişko-yaşlı -gözlüklü hanfendi. öldüremediler, olacak iş mi yani?

.onun yerine pek sevdiği oğlunu öldürdüler. şaka gibiydi. neyse ki otelin dışına çıkartılar ve hayalet olmadı. öldükten sonra da küllerini kendine boca etti. o nasıl bir kafa diyor insan ama işte bir şey diyemiyor.

.müzisyen muhabbeti çok fenaydı. keş kadıncağızın terk edilme sorunu var. müzisyen kişiliğine hitap eden bir çifti bulmuş, kafalarını güzel yapıp çifti kendine dikmiş. bildiğin iğne iplikle dikmek. sonra bunlar fazla dozdan geberiyor ve ölüleri içinde beş gün bekliyor. bu nasıl manyaklık? niye o kadar bekliyor ki diye düşündüm sadece. benimki de manyaklık olabilir. dikme olayı pek garipti.

.neyse işte esas olay bizim temizlikçi hatun idi aslında. james march'a abayı yakmış. ta ilk bölümlerdeki hikayede birlikte intihar etme görüntüleri şimdi daha bir anlam kazandı işte. değişik kafalar yaşıyorlar ya neyse...

.katili öldürerek de on emir cinayeti muhabbetini bitirmiş oldular. çok da iyi bitmedi bu olay ama march abimizin daha planları varmış üzerinde de falanmış filanmış öyle dendi. sezon bitiyor ya ne yaptıkları belli değil.

.kafa karışıklıkları geçen sezondan şişko zenciyi getirmelerinden de belliydi aslında. kızı görünce bunu yeni mi hatırladılar dedim. baktım cadıyım dedi. millet dalga geçti. diğer yamuk şiveli zenci hatun da zaten yeni esaretten kurtulmuş taze kan arıyordu. canı kanı pek iyimiş de falanmış filanmış. ilk öldüremedi, sonra march geldi öldürdü. demek cadımızı hayalet öldürebiliyor imiş. bu da bug falan o halde.

.lady gaga'yı öldürmeye gidip muhabbeti koyulaştırıp sevişme muhabbetine geçmeleri de hiç hoş değildi. ayıp mayıptan öte saçmaydı lan. eşcinsellikten gına geldi artık.

--- spoiler ---