30 Mayıs 2013

invasion s01e17:

The Key

--- spoiler ---

.kafaya sıkması fazla bir abartı önlem oldu ama bu szura denilen adam arızalı bir tip belli. hayatta kalma ustaları bunlar, çıkmışlar gelmişler başka gezegene. şimdi de örgütleniyorlar iyi güzel de amaçları nedir bir ona gelseydik dizi bitmeden iyi olacak idi. ordu neden ses etmiyor, dış dünyada ne oluyor? genel çerçevede bir sürü intihar vakası oldu demişler idi. bağlantılar iyice koptu sadece kasaba hikayesi oldu bu şekilde.

.üstelik elemanında dediği gibi niye ayrılmıyorlar normal insanlar? topraklarını mı savunacaklar uzaylılara karşı, çeşit çeşit yetenekleri de var hem, hem aileleri çolukları çocukları var. tepki biraz gerçekçi değil hani ayrılırlarsa dizi olmaz lan şeklinde diyor insan.

.hamilelik olayı da ilginç tabi, ne olduğunu göremedik içerde ama sürüyle parıldıyorlar idi. kız ölünce de en son karnını yardı çıktı. doğum dedikleri böyle miymiş yoksa? mariel çocuk yapmayacağız dedi haliyle, işler bu noktaya geliyorsa zaten yapmamalılar. diğer taraftan çoğalıyorlar üçer tane de değil bir seferde beşer altışar... dünyayı ele geçirecekler yeminle.

--- spoiler ---