15 Mayıs 2013

Bates Motel s01e09:

Underwater

--- spoiler ---

.sonlara doğru hızı düştü ama güzel gidiyor yine de, bakalım finali nasıl patlatacaklar. iyi olur diye umuyoruz. bir iki yere kafam takıldı sadece, ilki bu norma'nın araştırma yapmak yeni mi aklına geliyor arkadaş? o kadar yatırım yapıyorsun insan araştırmaz mı? gidip didik didik etmez mi? tamam biraz kaçar gibi çıkmış gitmiş olabilir ama yine de çok bariz şeylerde hata etmiş durumda. kasabanın halini falan söylemiyorum bile.

.şimdi güvenli şehir diye aratıyor mesela, komik... şaka mı yapmışlar? normal da taşınmam falan diyor. sanki çok iyi uyum sağladı ya, o da biraz fazla geldi bana ya neyse...

.ikinci mevzu, bu acayip adam nasıl parayı bulamaz. norma ile paranın alakası yok. göstermeden aldılar mı bilmiyorum ama para şerifte gibi geliyor bana. her ne olursa olsun bu adamın bulamayacağı parayı norma nasıl bulacak? gemiye falan bakmışlardır büyük ihtimal. yine dylan mı kurtaracak bunları bilemedim.

.suda boğma meselesi, korkmuş anası ile birlikte uyuma meseleleri falan seri katilin tohumları gibi tabi, nasıl seri katil yetiştiririz el kitabı yapmışlar.

.diğer tarafta bradley olayı da çok zorlama geldi, kızın içine düşecek gibi dylan belli ki bir şeyler olacak ve norman görecek falan. iyice delirecek gibi ama bir de ne alaka ofis olayı dedim. görsen ne olur görmesen ne olur dedim. final(sezon) öncesi fazla boş muhabbet geldi.

--- spoiler ---