15 Mayıs 2013

Ancient Aliens s04e05:

The NASA Connection

--- spoiler ---

.diğer bölümlere göre pek ilginç bilgiler var idi sanki. çoğu komplo teorisi tadında ama şu buzz aldrin amcanın mason olması bile insana garip geliyor. kayıt yapmadıkları sırada ayda mason töreni yapmış bu çılgınlar. üstelik indikleri yer de orion takım yıldızı hizasıymış. bu biraz zorlama gibi ama yine de buradan mısırlılara bir yol çıkması insana garip geliyor.

.üstelik nasanın bir çok yerine mısırlılara gönderme olması çok garip. 33 sayısı olayı da garip, hem masonluk, hem mısırlılar...

.nazi füze mühendisinin nasanın başına gelmesi de ilginç bir bilgi geldi bana. adamın uzaylılardan bilgi aldığını falan söylemediler ama yine de ilginç bilgi.

.ayrıca uzayda astronotların karşılaştığı acayip cisimler meselesi de çok acayip. buz parçaları denmiş, yansıma yapıyorlarmış da nasıl bir ileri bir geri hareket ediyorlar? onun açıklaması yok, bunlar acayip...

.uzaylılar ile temas edildiği ve bu bilginin saklandığı meselesi de tam bir komplo teorisi. mümkün mü? mümkün tabi ama bize bir faydası yok. ilerde kesinleşir demekten başka bir çaremiz yok.

.üstelik madem varlığını biliyorlar niye deli gibi arıyorlar bu kadar diye de insan merak ediyor. nerde arayacaklarını nasıl bilemiyorlar falan gibi sorular takılıyor insanın aklına. bir sürü para harcıyorlar, bir sürü insan falan. teknoloji bulup getirseler bir sürü sorun çıkmadan halletmeleri gerekir idi. tırnakları ile kazıya kazıya gelmişler işte. yapacak bir şey yok.

--- spoiler ---