11 Şubat 2013

Grabbers


eh işte yani, hafif tebessümler ile izlenebilir. komedi yazmasına aldanmamak lazım. yaran bir kısmısı yok ama komikliği haricinde akışkan bir film. güzel çekilmiş, en azından hacmine göre güzel çekilmiş. yaratıklar da hiç fena değil, üstten çekimler de tatlı olmuş. başroldeki couplingden jeff emmi için baktıydım, pişman olmadım ama çok da gülmedim hani.

--- spoiler ---

.irlandalı ve alkol muhabbeti üzerine film yapalım lan diye düşünmüşler herhalde. şöyle uzaylı gelsin kan emsin ama sarhoş birinin kanını emince yamulsun falan bak işte oldu mu sana senaryo falan demişler kendi aralarında.

.esas eleman iyi, yandan da sarhoş bir tip var o iyi. barmen fena değil, eh bu kadar yani. ücra bir köşede bu kadar eleman olur. suda hareket eden ahtapot benzeri bir yaratık da eklenince bir gece hayatta kalmak için...

.kafaları çekmeleri lazım. olay bu kadar yani. bir de esas kızımız var hoşlar falan ama hiç komik değiller. sarhoşluk kısımları abartı gibi geldi. tebessüm etmek serbest tabi ama ne bileyim işte bir konuya çok abanınca güleceksen de gülmüyorsun.

.neyse işte bunlar yağmurlu gecede sarhoş oluyorlar, bir tek doktor ölüyor gerisi kurtuluyor. sıkıştırıyorlar bir yerde eziyorlar patlatıyorlar. halbuki kurutalım diye plan yapmışlardı. sarhoş kafa ile ancak bu kadar yapabildiler herhalde. hep içen elman üstüne içmedi, alkolden de vaz geçti. ne de olsa karıyı buldu.

--- spoiler ---