26 Kasım 2012

dexter s07e09:

Helter Skelter

--- spoiler ---

.güzel bölümdü ama ne bileyim böyle tam hissettirmedi. konular çok karışıktı, çözmeleri de zorlaştı iyice ama böyle sanki biçilmiş bir çözüm gibi oldu. her şey tam dexter'ın istediği gibi gelişti. normalde bir arıza çıkıyordu. adamlar rita'yı öldürdü boru değil. bu sefer de hannah bıçaklandı ama ona üzülen yok.

.ayrıca ne bileyim rita'ya saygısızlık ediyorlar gibi de geliyor. biz unutmadık rita'yı dexter unuttu nasıl yani? hem o normal insan idi, maske olması dexter'ı koruyor idi. neden şimdi senin yanında çok rahatım hiç böyle hissetmedim falan deyip duruyor. yazıklar olsun dexter diyesim geldi hehe.

.bizim ayzek bir de aşk doktoru imiş, hani dedik konuşsunlar süper oluyor da bu kadar da değil be hacı diyesim geldi. bu gaylık mevzularına çok giriyorlar, toplum mühendisliği yapıyorlar efeni'm bu nedir böyle hehe. abarttılar baya yani.

.biraz da bok yoluna gitti sırf dexter'ın yolundan çekilsin diye de öldürtü verdiler gibi oldu. kurtulsa da karmaşa idi ama daha güzel ölebilirdi. dexter bir plan yapmış olabilirdi ya da tam tersi ayzek tuzağa düşürecek iken, dexter üstüne bir plan yapmış olabilirdi. daha önce benzer kurguları güzelce yaptılar. buna üşenmişler gibi olmuş.

.deb güzel küfürler, güzel laflar etti, bu aşk meşk olayını da tatlıya bağladılar gibi oldu, nasıl bağlanırsa artık o kadar. yeni bir seri katil çıkarttılar sezon sonuna geldik, adamlar yeni konu çıkartıyor. inceleme yapan adam üzerinde şüphe yarattılar ama bilemiyorum artık.

.asıl sezon sonuna, emekliye ayrılan eski teğmen ve maria'nın araştırması ile girecekler gibi. umarız yine yarım bırakmazlar konuyu. öyle bir eziyete hiç lüzum yok. bir sefer idi çektik çile, bir daha yapmayın sakın.

--- spoiler ---