26 Kasım 2012

once upon a time s02e08:

Into the Deep

--- spoiler ---

.bu sezon 9 bölüm görünüyor imdb bilgilerinde. eğer öyle ise sonraki bölüm final yapacaklar. olaylar o şekil gelişiyor gibi ama bir sürü mesele çıkabilir tabi. araf meselesi hoş oldu baya, diğer prenses ile henry iletişim kurmaya çalıştı ama pek işe yaramadı.

.ardından hikayeyi güzel hale getirecek bir adım attılar. yakışıklı prensimiz uyku lanetine yattı. pamuğun gelip onu öpmesi gerekecek, o sahneler falan güzeldi. hikayenin bu hali de pek hoş oldu ama o kolye konusunda olanlar hafiften sinir bozucu idi. ilk henry'nin kolyeyi vermesi saçma geldi. sonuçta hala rüyalardan görüyor. kolye aynı zamanda pusula gibi de çalıştı iyi oldu falan derken, salak prens kırdı kolyeyi. olmadı yani.

.kanca denen zat tilki kılıklı eleman, neyin peşinde tam belli mi bilemedim ama sonuçta koraya yardımcı olmuş oldu ve diğerlerini kazıklıyor anladığım kadarıyla. diğer tatlı prensesimizin de kalbini sökmüşler malesef. onunla kandırıyorlar ve korayı durduracak tek yol da böyle heba olacak gibi, tabi bir şeyler olmaz ise. iyiler kazanacak elbet.

--- spoiler ---