17 Eylül 2019

happy! s02e09:

Five Chicken Fingers and a Gun

--- spoiler ---

.o kadar yaratık doğurttular, yumurtalar içinde bir sürü ama sonra kadın çıldırdı hepsini yaktı, kalanları da yaktı. bu zenci karı da az değilmişi. en azından kafayı yiyince böyle şeyler yapıyormuş. iyi güzel ama  yaratıklar olmadan eski havası olmayacak. orcus neden olaya müdahale edemedi? onun gücü neydi? o da çok karıştı.

.happy ile karşılaştılar, sen de benim gibisin dedi. hayali arkadaş olarak kabul ediyorduk, sadece niye nick görüyor o zaman? onu da açıklayamadılar, iyice karıştı. orcus herkesi öldürttürüyordu. happy geldi hepsi sevişmeye başladı. komik geldi o yüzden.

.nick ateş edince araya atlayan insanlar da komikti, adamın tavrı da komikti ama orcus abimiz madem bu kadar güçlü niye nick ve diğer karıyı etkilemedi? neden onları devreden çıkarmadı, bunu anlayamadık.

.yine de kendi çapında gidiyor işte öyle. kadın kurtulduktan sonra psikopat elemana geçtiler. o da kızı kaçırdım, yerini biliyorum muhabbetine bunları oyalıyor. kadın elemanı dövdü, o da bir parça komikti, arızalı işer çok oluyor zaten.

.diğer tarafta kız biraz tereddüt etti, az daha annesini arayacaktı ama orcus geldi biraz konuşma yaptı. ekranlar karşısında shine denen salağı kızın öldürmesi gerekiyor. onun programı da önce iptal oldu, sonra mahkumlar kanalı basıp programı tekrar yayına mı aldılar? biraz abartı değil mi abi bu kadarı da? nerde devlet nerde millet?

.polis karıyı da cadı karı yaptılar. orcus yaşlı kadını ziyaret etmiş. kendisini örerek öldürmüş böyle tatlı bir ölüm tasarlamışlar. eşyaları arasında bir rehinci için kağıt buldu. gitti oraya, bunu iki saniyede paketleyip, kendilerinden yaptılar. neden böyle yaptılar? özel gücü olacak mı? mevzu ne olacak? biraz fazla karıştı.

.olaylar sırasında happy amanda salağına göründü. nick'e kendisini gördüğünü söyle dedi ama söylemedi. happy'nin özel gücü varsa da kullanmıyorsa hiç hoş olmayacak. bu kadar zaman gücünden faydalanabilirdi. şimdi hayali arkadaş gibi takılıyorlar.

--- spoiler ----