27 Şubat 2019

nanatsu no taizai s02e04:

Ai no Katachi 

--- spoiler ---

.türkçe dublaja devam... aradaki komikleri güzel yansıtmışlar. hava bükücünün babası kafasına patlatıyor. ne güzel bir gün muhabbetine güzel karşılık veriyor. komikti bu kısımlar.

.sonra başlarına bir şeyler düşüp duruyor. pembe kafalıya takmış bir kızcağız var. önceki hikayesini bilmiyorum. bu elemana aşk büyüsü yapmaya çalışırken meliodas araya girdi. kızı paketlediler ve büyücü olan karı önlem aldı. bir de bu tipler şeytanları çağırırken, büyük şeytanların gelebileceğini bilememiler. on emir şeytanları mıdır nedir? öyle bir şeyler getirecekler sanırım. kralın rüyası ve kötülerin yaptıkları böyle bir şeylerdi. bu sezon olmayan eğlencelik sezonda eften püften meseleler vardı. sonraki sezonda tekrardan savaş başlayacak gibi. ilk sezonun savaşı zaten bitmemiş, şimdi daha büyükler geliyor gibi.

.bir de bunların meyhanesine müşteri çekmek için kızları özel kostümleri ile giydirme meselesi yaptılar. artık geyiğin dozu böyle devam etti. büyücü merlin karısı da kostüm giymeyi kabul etti. dans da edin deyince kaçtı gitti.

.sonra travesti kılıklısı geldi, o devam etti. bu keçi günahlı arkadaşın empati sıkıntısı vardı. insanlardan uzaktı, anlayamıyordu. sevgi meselesine az biraz gönderme yaptı. bir de annesini kaybetmiş velede annesi taklidi yaptı. ilk iyi bir şey zannetti ama aşırı üzücü bir hal aldı. bir taraftan komiklik diğer taraftan böyle. acayipler hakkaten. 

--- spoiler ---