7 Haziran 2018

into the badlands s03e06:

Chapter XXII: Black Wind Howls

--- spoiler ---

.pek bir olay akmadı ama yine de adamların bu hali bile keyifli. durduk yere dövüş döşemişler. dövüş sahneleri zaten güzel ama ortalık fazladan kalabalıktı. bunlar hacıyı çok yanlış yerde arıyorlar. onu da biraz yok yere uzattılar.

.bajie'nin eski karısına geldiler, o gemisi ile hacıya götürürmüş ama gemi sunny'nin eski bindiği gemi çıktı. ilk sezon muydu? bir önceki sezon muydu? o gemiyle de karısını kaçırmaya çalışmıştı da sonra adam bunu satınca işler karışmıştı. şimdi bu adamla oğlunu kurtarmaya çalışıyor. nesine güveniyorsa artık.

.pazar yerindeki sahneler ve gemi sahneleri de pek gerekli değildi ama izlemesi keyifliydi. sunny kesilince gözü kara olacak diye bekledik ama olmadı. onu da kara göz yapacaklar orası kesin. kara gözlülerin ömrü kısa oluyor dediler, biz bunu yedik iyi güzel ama ilk sezonlarda bunları paketlemeye gelen kara gözlü koca koca adamlar vardı. onları unuttuk sanmasınlar.

.diğer tarafta hacı oğlanın acısına son verdi. karın ağrısı gibi bir tipti ama yine de ölümü üzücü oldu. hacı çok sağlam karakter olarak geldi. herkese atar gider yapıyor.

.dul bunlara iyilik etti, pek sinsi bir karakter, hepsini uyutup bir şeyler yapacak ama pek anlamadım. planları iyi olabilir. insanlar söz konusu, hacıya sığınıyorlar. diğer tarafta baronlar arası savaş var, şimdi sadece laf üzerinde kaldı.

.tilda anasının yanında kaldı, güvenlik için birlikte çalışacaklar. gide gide tekrar oraya gitti mesele. daha iyisi olabilirdi. m.k. salağı ile karşılaşma da çok gereksiz oldu. oğlan iyice mal olmuş, sezon sonuna sunny ile karşılaşırlar herhalde.

.dul'un kara gözlülüğü anlaşıldı. cadı karı hemen fark etti de onun hikayesi nedir? bunların gözleri kim bastırdı? sunny'nin geçmişten gördüğü neydi? buralar hep belirsiz hala. bir sürü anı çıkartacaklar da umarım iyidir. zaten azra nedir? eski dünyaya ne oldu? bunları da biraz açıklasalar keşke.

--- spoiler ---