15 Mayıs 2018

fear the walking dead s04e03:

Good Out Here

--- spoiler ---

.dizide temizlik yapmaya başlamışlar. puan düşük, rating düşük falan olmalı, esas iki karakter öldü sanki. nick kesin öldü ama annesi öldü mü bilmiyorum, ikisi de uyuzun önde gideniydi, ölmeleri iyi oldu. iki esas öldürünce de dizide esas karakter yerleri açıldı, morgan esas tip olacak herhalde. diğer ikisi de gayet iyi ama ne bileyim, böyle getiriyorlar sonra değişiyor, saçma sapan bir şey oluyor.

.nick'in anasına ne olduğunu sezon sonuna kadar oyalayabilirler, o zaman iyice karın ağrısı gibi olur, gereksiz olur. anladık öldüler, diğerleri ile husumetleri var, ne yapalım yani? çok da mühim değil o kadar.

.morgan öldürmeme üzerine minik cep kitabını nick'e verdiydi, tekrar eski muhabbetleri bu diziye taşıyarak nasıl şaha kaldıracaklar bilmiyorum ama morgan yine de bu haliyle karın ağrısı fear the walking dead ahalisinden daha iyi gibi.

.akbaba dedikleri tiplerle o ara karşılaşmaları da nasıl tesadüf ise işte. geçen bölümden araba içindelerdi, hafif bir karmaşa yaşandı ve yoldan çıktılar. araba saplandı, tır bulup gelip arabayı kullandılar, ulan medeniyetin ortasında yapmak istesen yapamazsın, dünyanın sonunda çalışan tır ile saplanan arabayı çekiyorlar. yuh artık. benzinler de oluk oluk maşallahları var.

.her neyse onları geçtik, nick ve morgan arkada kaldı, salak saçma muhabbetler olur derken, oldu. nick arabayı görünce çıldırdı, morgan'ı ekarte edip koştu gitti, yakalayamadı falan filan derken yürüye yürüye arabayı buldu. onlar da bir şeyler arıyormuş. bu tiplerin yanlarına aldıkları çocuk, bunları kandıran çocuğun yanındaki tip. esas onu bulmuş kurtarmış tipmiş, hayatta kalmasını da göstermiş. hah işte o geldi nick'i vurdu. çok da iyi oldu güzel oldu. daha iyisi olmazdı bu açıdan. güzelce öldü, hepsi üzüldü. morgan da yeni tanışmıştı ama pek üzüldü. ölümler ona dokunuyor.

.kameralı kızın olayı nedir? bir sürü çekim yapmış ve kilitli bir yerdeymiş. kavga esnasında orayı göstermişler demek, aman da ne mühim. o kadar kaydı nasıl yapabilmiş? elektriği suyu nasıl yetmiş onu da hiç anlamadım.

--- spoiler ---