14 Mayıs 2018

supernatural s13e21:

Beat the Devil

--- spoiler ---

.nadiren de olsa yazmayı unutuyorum, bölümü yazmayı unutup tekrar indirip, izlediğimi fark etmek üzücü oluyor. ne kadar meşgul bir insan olduysam artık böyle oluyor, vay canına diyorum, canına yanıyorum.

.lucifer ile ilgili olaylar güzel oluyor da şimdi adamlar paketlemek istedi, pat diye elemanı paketlediler, ellerini falan bağlayabildiler sonra da özünü geçidi açık tutmak için kullandılar, baya insanlık dışı bir hadiseydi ama becerdiler, kimse de bir şey demedi. şeytan da olsa onun hakları var diyen olmadı.

.sonra çok basit bir şekilde ortalık karıştı, rowena'nın damarına bastı. iki saniyede kurtuldu ama geçitten diğer tarafa geçti. iyi güzel her şey diğer tarafa taşındı derken yine kafalarına göre devam ettirdiler.

.tabii dizi adamların ama normalde öldürmeyen allah öldürmüyor, bir sürü hengamenin içinden sağ ve salim çıkıyorlar. bu sefer bir vampir yuvasında sam öldü, olacak iş mi? bir sürü yuva temizlediler, bu vampirler çok aç kalınca iyice kendilerini kaybetmişler ama yine de ölmezdi. 

.ilkin öldürelim sonra lucifer gelsin kurtarsın demişler. lucifer de oğlunu etkilemek için geldi sam'i kurtardı. daha doğrusu ölümden döndürdü. normalde kardeşlerden biri sezon sonu ölüyordu, sonraki sezon geliyordu ama bu sefer bölüm sonu geldi. çok da mühim bir mesele değil ama oldu işte.

.lucifer'in muhabbetleri güzel ama birlikte hareket edemeyecekleri zaten çok belli. şimdi sam ile birlikte gruplar birleşiyor, hepsi birlikte hareket etmeyecekse nedir yani?

.zaten yanlarında gabriel ve castiel varken sam öldü, bu da çok anlamsızdı. ne kadar güçlü olsalar da birileri ölecekse ölüyor. allahın emri gibi takılıyorlar, hiç anlamı yok. daha iyisi olabilecek her türlü imkanları var ama olmuyor işte.

.ölen karakterleri alternatif evren bulup geri getirmek nedir hem? şimdi nerdeyse hepsi bir grup oldu.

--- spoiler ---