11 Nisan 2018

the terror s01e06:

A Mercy

--- spoiler ---

.bu pis doktor niye herkesleri yakmalara çalıştı? bunun açıklaması nedir? adam da kurşundan zehirlendi de saldırganlaştı mı? yoksa ümitsizliğe kapılıp nasıl olsa ölecekleri bari çektirmeyeyim mi dedi? burası anlaşılamadı.

.kadın yaratığa klavuzluk etmek için dilini kesti, kabul etti mi? ne oldu şimdi? neden adamların yanına geldi? onları korumak için mi bunu yaptı? bunu da anlamadık. babasının yaratığı imiş, o ölünce böyle olmuş. yaratığı gördükten sonra mı silah sıkmışlardı? babasının ölümü de garipti yani.

.şimdi eğer yaratık baskısı yoksa birbirlerini yeme baskısı olacak, yürüyüşe geçecekler öncesinde bir eğlence yapalım demişler. komikti yani, o kadar çabaya yararlı bir şeyler yapsalarmış bari, güzel de yandı çıra gibi.

.goodsir elemanı tek doktor oldu, doktor olmayan tek doktor. aslında en akıllıları o, adam bilimden şaşmadı. sıkıntılı durumları maymun üzerinde denedi ve kurşundan kaynaklandığını buldu, yani adama madalya vermeleri lazım ama doktora söyledi, ben hallederim dedi ve herkesi yakmaya çalıştı. yuh artık daha neler. açıklarlar inşallah.

.şu gay oğlan, olaylar sırasında dışardaydı. yangını fark etti, ne halt ediyordu bilmiyorum ama bunlar içerde kaldığı vakit çadırı kesmek için bıçağı dayadı, çekilin ulan falan dedi ama sapladı bıçağı, bir doktor daha öldü. ulan ne kadar saçma. madem öyle önce üstten kesmeye başla, aşağı doğru çek. en fazla çizer, saplamaz yani. kesse bile öldürmez. haybeye doktor öldürdüler.

.kaptan ayağa kalkmıştı. baktı bunlar eğleniyor, limon sıkayım bari eğlencelerine dedi. aslında zaten bitecekmiş, yürüyüş olayını açıkladı. kimse pek memnun olmadı ama yine de kurtulmaya çalışacaklar işte. niye bu vakte kadar kimse kurtarmaya gelmedi, orası da garip. hikayelerini nereye vardıracaklar göreceğizdir.

--- spoiler ---