12 Nisan 2018

the whispers s01e11:

Homesick

--- spoiler ---

.drill bunlarla fena dalga geçiyor. tabii ki esas kız oyuncunun içinde drill yok, ona oyun oynadılar. bir sürü kastıracaklar bu konuda, sonunda drill yine istediğini alacak, adam uzayları aşmış gelmiş, iki kıçı kırık ajanın engeline takılacak değil.

.bir de orion için yol bulursa çocuklara yardım edecekmiş. yine şantaj işi işte. bunu bulalım, drill'e yardım edelim diye nasıl düşünebilirler? hem de aynı bölüm içersinde çocukları işaretlediğini anladıkları halde. götürecek işte çocukları.

.baştan beri olaya karışmış doktoru da öldürdüler. hem de drill'in içine girmiş çocuk yaptı bunu. aynı el izi yere düşmüş çocukta da vardı ya, kesin o çocuk kendi kendine yaptı bu işi. tamamen yakalatmak için güzel bir plan ama zaten çocukları bir arada toplamak tam bir salaklıktı.

.sanki bir işe yarayacaktı. drill'i sorgulama ile bulurum diyor göz bebeklerine bakıyor. çocukların psikolojilerini mahvettiler. hiç mi psikolog yokmuş memlekette? nasıl böyle bir şeye izin verdiler? insanlar nasıl ayaklanmadı? buralar da hiç olmadı.

.sean'ın peşindeki adam, geçen bölüm bizimkileri eve bırakan adam gazeteciymiş. ölen doktor bu gazeteci ile irtibat kurmuş. hikaye toparlıyormuş. diğer türlüsü zorlama olurdu. dünya bilmeli artık diyor ama adama ne yapacaklar bilemiyorum. tabii elde ettiği bilgilerle bir şeye yararsa o başka. gerisi boş iş. devamlı iki adım geriden geliyorlar. drill bunları yenecek.

.bir de elektriksiz mekan diyorlardı. nasıl elektrik prizinden yangın çıkartabildi onu da anlamadım. çevresi elektriksiz buraya atlayamaz diyorlarsa yine saçma, işte içerde olduğunu anladıkları vakit elektriği kesmeleri gerekiyordu. bir türlü tasarlayamıyorlar. bu wes salağı ile olmayacağı bariz.

.karısının ölümünden sonra claire'e pek sinirli bakıyordu. sanki onun günahıymış gibi, belki aldattığından öyle ama giriş sahnelerine de bunları sıkıştırmışlar. sonra çocuklarını aldı götürdü, gereksiz dramlar. bu çocuklar hayatları boyunca altlarına işerler, hiç gerçekçi olmamış.

--- spoiler ---