18 Şubat 2018

the cheat s01e05:

Death and Life

--- spoiler ---

.türkçe dizilere ingilizce başlık koymak da neymiş, kendi videosunda türkçe başlığı var ama imdb'ye ingilizcesini vermişler herhalde. neyse ona göre devam ediyoruz. yavaş yavaş yayınlıyorlar. bir kere baktıydım daha yayınlanmadıydı. şimdi bir kaç bölüm yayınlanmış. keyifleri bilir artık, aklımıza geldikçe izleriz.

.geçen kargo şirketi niye kapıya bıraktı gitti dediydik, özel not koyunca şirket öyle yapıyorlarmış. bunu da yedik ama en azından açıklamaya tenezzül ettiler.

.silahlı kovalamaca sahnesi yapmasalar iyimiş. oyuncular yapamıyormuş zaten. silah bile tutamıyorlar, koşturabilen yok ama yapalım demişler. haliyle hiç olmamış. yardımcısı geliyor, adamları görüp anlıyor hop diye bağırıyor. salak mısın lan? diğeri zaten yanlarından geçiyor, o da ayrı bir mal. vurulma anındaki bakışı da komikti.

.bizim malak ekibi güvenilir eve taşıyan arkadaşlar da tahmin ettiğimiz gibi diğer hikaye. gay oğlanın ailesiymiş. ailesinden kalan tek eve götürüyorlarmış. yeni gelen kız bunlarla taşınma anına kadar geldi, sonra ben brüksel'e mi gidiyorum ne dedi. bu ne şimdi ki? arabada tartıştık ondan diyorlar da çok saçma. belki açıklarlar.

.bunlar güvenli eve ulaşınca olayları çözeceklermiş. kodla modla bir şeyler yapsın o vakit. elinde dünyanın gücü var. kullansın diyeceğim ama yerini tespit ederler. baya baya saçma yere doğru gidiyor hikaye. 

.bu arada silahlar falan ortaya çıktıydı. onu da söylemediler. bunlar silahları dairelerinde arkada bırakmamışlar mıydı? bu kadar şeyi takip edemeyecekler gibi.

--- spoiler ---