4 Ocak 2018

shameless s05e08:

Uncle Carl

--- spoiler ---

.acıların çocuğu gallagher'lar. başlarına gelmedik kalmadı. frank salağı oğlu ve torununu hapsaneye attırdı. kimsenin şimdilik haberi yok, bir tek carl biliyor ama o da söylemez herhalde. tüm mevzu da sammi ile tutuştukları kavga.

.geçen bölümden frank'i kolundan vurmuştu. eğitimsiz köpek diyerek mevzuyu örnekledi. halılara sıçan köpek olarak frank'i adam etmeye çalışıyor. sammi'nin görevi bu olmuş. evde lider olmuş, fiona da işte evlenmiş gitmiş muhabbeti yapıyorlar.

.başımıza bela yani, frank odasına kavuşmak ve istediğini yapmak için şişko oğlan chuckie'yi polislere yakalattı. carl elindeki uyuşturucuları oğlanın üzerine sardı, oradan da frank ihbarda bulundu ve yakalandı. sammi kafaları yedi, carl'i ispiyonladı. bölümün sonunda carl yakalandı. gallagher ailesi kendi içinde dayanışmadayken, carl avukatını istedi, bölüm sonunda da chuckie ile hücre arkadaşı oldular ve bitti.

.fiona gus'tan özür diledi ama işler yolunda gitmedi. gitmeyecek de, zaten salak saçma bir şeydi, iyidi güzeldi derken buraya geldiler.

.kevin ve veronica da boku yedi. veronica az daha aldatacaktı, kevin gitti lip ile birlikte üniversitede iş yaparken kızın teki ile yatakta son pozu verdi. kendini iyice kaybetti.

.ikisine de rus kadın oral muamale yapıyordu. kocası ve karısına ama şimdi kevin tam olarak aldatmış oldu, iyice boku yediler yani.

.lip desen parayı hala denkleştiremedi. muhasebedeki adama yalvardı resmen, bir hafta kazandı ama neden zengin kızdan para istemiyor onu da anlamıyorum. domaltırken iyi de şimdi mi kötü, kafaları nerde bunların insan hayret ediyor.

.ciddiye aldığımdan değil de ne bileyim, amerikan yaşam tarzına sokayım diyorum. zaten boğazımıza kadar amerikaya battık, görsellerin kontrolü ellerinde. dayatıyorlar da dayatıyorlar. bir de güya işte ben beyazım beni vurmayın diye eleştiri de getiriyorlar. vay anasını arkadaş. yesinler senin eleştirilerini.

.ian meselesi inanılmaz karın ağrısı, tüm bölüm üzerinde ölü toprağı gibiydi. eleman anası gibi olduğunu kabul etmiyor. ilaçlarını attı. debbie ilaç bulmak için türlü yollara başvurdu ama işe yaramadı. en son mickey geldi, belki aklı başına gelir de tedavi olur.

--- spoiler ---