6 Ocak 2018

cesar 911 s04e02:

The Biggest Loser

--- spoiler ---

.en çok kaybeden nedir lan? nasıl bir bölüm adıymış bu. şişkolara ve meksikalılara özel bölüm yapmışlar. ilk olayda iki tane şişko, biri karı biri koca. enerjik bir yavrucağızı almışlar, tamam kurtarmışlar iyi yapmışlar ama hayvanın enerjiyi harcayamıyorlar.

.derken dışarı çıktıkları vakit hayvan taklalar atmaya başlıyor. koşum takmış, bir insan evladı başka bir tasma dene diyemez mi? bunları kasten böyle tutup çektiriyorlar, şuna bir takla attır. sonra cesar geliyor, boğazdan geçmeli ve sıkmalı ip tasmayı takıyor, hayvan şak düzeliyor.

.resmen göz boyama gibi geliyor artık, çok abartıyorlar. arkada konuştukları da belli. sonra yetmiyor sahipleri de düzeltmek için spora yazdırıyor. bu ne lan? şişkolar spora başlıyor, kadın söyleniyor. sanki rocky'yi eğitiyor. çok acayip yani. bir hayli kötüydü.

.kadın sekiz kilo vermiş, adam da işte altı yedi kilo vermiş. yüz elli kiloda sekiz kilo nedir ki? neyse ki hayvanı biraz sakinleştirmişler, biraz enerji atmalarını sağlamışlar. bir de marinada yaşıyorlarmış. düşün artık muhabbeti.

.ikinci hikayede salak saçma üç arkadaş, kurda benziyor diye sahiplenilen bir hayvanın ısırmasından şikayet ediyorlar. sahip zaten salak hayvan ısırıyor, sallamıyor. devamlı bir tripler.

.cesar hemen olaya el atıyor, insan ısırmasını engelleyecek pek bir şey yapmıyor. insanların gerilmemesi gerektiğini söylüyor. beslenme muhabbetinde bir şey de olmuyor. hayvan normal yiyor, sonra elemana trip atıyor.

.diğer tip de hayvanı gezdirmeye korkuyor. ağızlık falan takıyorlar. düzelmiş mi diye kontrol ederken bile bu böyle. sonra cesarla çift tasma ile gezdirebiliyor, hepsi salak saçma olmuş. gram faydası olmamış. bir işe de yaramamış.

--- spoiler ---