20 Ekim 2017

cesar 911 s04e01:

The Trouble With Truffle

--- spoiler ---

.bölüm isimleri iyice karıştı. imdb bilgilerindeki bölümler tükendi. bu yeni sezonmuş sanırım. en azından netgeo sitesinde böyle görünüyor. dördüncü sezona geçmişler, nerdeyse her gün bir bölüm yayınlıyorlar. artık neyse, bir imdb bir natgeo gibi oldu, allah affetsin.

.iki minik köpek saldırganlık olayı ile gelmişler. birinde salak şapşal tüylü bir tanesi sahibini bile ısırıyor. diğeri daha şirin, sahibini korumaya çalışıyor ama işyerinde iş yapılmasına engel oluyor.

.cesar hemen ups kostümleri ile geldi, kargocu kılığında içeri daldı. dakkasında köpeği iyi etti, az biraz ödevle kadın da mevzuyu anladı ve düzelltiler, pek uğraşmadılar. junior biraz sinir oldu sanki bu ite, şimdi hamle yapıp başını kopartır demiştim ama eleman eğitimli, yanında tasmasını falan bırakıyor. iyi yani. tabii yanlış anladım pardon abi dese cesar ne yapacak ki?

.öyle fazla özgüven ile ortalığı katıp karıştırdığını da gördük, neyse işte kendi çapında otorite işte. saygı duyalım.

.ilk olaydaki tipsiz eleman sahibini duşa falan sokmuyormuş. birlikte denemeler yaptılar, dalgalarını da geçiyorlar. çok esprili insanlar bunlar canım.

.yürümeyi reddetmesi komikti, kendini yere bırakıyor. cesar bile uzun süre uğraştı. ancak ikna etti, tasmayı da boynunun üst kısmına getirmek zorunda kaldı. böyle de bir zorluk işte.

.ısırması konusunda da eldivenli çalışmalar yaptılar, eldivenle seveceksen ne anladım yani değil mi? pek durmadılar üzerinde, hepsini becerdi diye kabul ettiler ve herkesler pek memnun oldu.

--- spoiler ---