21 Ekim 2017

lucifer s03e03:

Mr. and Mrs. Mazikeen Smith

--- spoiler ---

.iyiler güzeller de ne alaka şimdi yav. maze'in mevzularına girdiler. ilkin ödül avcısı olarak bunların yanından ayrılmış. geçen sezon bunların başında bu işler oluyordu. unuttuk gittik, hafif hatırlattılar. ruhu olmayan iblis hanım çok dokunaklı davranışlar içersinde. ülen zaten şeytanın kendisi pamuk gibi insan yani ne olmasını bekliyorsun ki?

.neyse işte hayatının amacı pörsümüş, kendine yüksek hedefler bulup zor bir katil için ödül avına çıkmış, kanadalara falan gitmiş. ilk dedektif heyecan yapıyor endişe ediyor, sonra lucifer endişe ediyor.

.koskoca luci ikinci planda kaldı. esas karakter maze'di. adamı yakaladı. kelepçeden kurtuldu, ağzı da güzel laf yapıyor derken bunlar bölüm adına bakarak evlendiler mi lan yoksa dedik de yok artık daha neler.

.bunun başına musallat olan adam, üstüne suçlar atmış. en çok arananlar listesine eklemiş, adam da kaçıyormuş öyle. mevzuyu aydınlatıp kirli polisi yakaladılar. hepsini de iki saniye içinde yaptılar. adam yine kaçmaya devam etti. neymiş efendim bunlar çok pislikmiş.

.sinnerman'e ne oldu? ha ikisini birleştirirlerse yine güzel ama ne bileyim o hikaye yerine yeni bir tane daha esas kötü getirmiş gibi oldular, pek iyi olmadı açıdan ama maze'in geri gelmesi iyidi.

.komiklikleri falan hoş, lucifer'in tepkiler de iyidi. adamın kafasının altına yastık koyunca olayın ciddiyetini anladı. tipler biraz değişmiş sanki, bir sezon sonra olabilir, garipleşmişler.

.ailesi olarak, kökleri olarak da dedektif ve kızına geri dönmüş bulundu. tabii sevgili terapimiz de ekibin bir parçası öyle hepsi mutlu bir aile oldu, tehditler var o ayrı. hepsini yerler bitirirler, aslansınız, kaplansınız. yürüyün be.

--- spoiler ---