11 Haziran 2017

fear the walking dead s03e02:

The New Frontier

--- spoiler ---

.adamlar esas oyuncularını bile güzel öldüremedi. daha kötüsü öldürmemiş olma ihtimalleri var. tekrar izledim. adam boynundan yara alıyor. hızlı kan kaybı ve yan tarafında iç organları görünüyor. komple ne olmuş? ne ara o kadar büyük yara açıldı ne oldu? orasını pek anlamıyoruz.

.sonuç olarak dönüşmemek için helikopterden aşağı atlıyor. alicia önce tutuyor, sonra bakıyor ölecek bu bırakıyor ölüyor. en azından öldüğünü düşünüyoruz. şimdi esas karakterleri kim vurduya gidiyor. dizinin başlangıcında pat diye oluyor bu hadise ve ölüsünü dahi görmüyoruz. yapılacak iş mi bu? hiç saygıları yok. ha döndürüp getirmek için belki belirsiz bıraktılar ama hem o yükseklikten düşüp hayatta kalacak, hem boynundaki yara ile hem de yan tarafındaki yara ile. çok saçma yani. yapmayın bunu, uyarıyorum.

.öldüğünü düşünen aile perişan olacak da madison salağı doğru düzgün ağlayamadı bile. sonra bir ağaç buldu ona dayandı kustu mustu şaka gibiydi. adam öleceğine kadın öleydi iyidi. ikisi de uyuzdu ama kadın daha uyuzdu. gereksiz oldu cidden.

.helikopter ile vurulma olayı da çok manasız geldi, ne alaka yani? hem niye o kadar alçak uçuyorsunuz değil mi? bunu bastırmak için yükselsene falan dedi, yok dedi zorlanmasın şimdi. o arada vuruldu. pes doğrusu.

.sonra yerden devam etmek zorunda kaldılar. onda da kurtulanlardan bir kadın zombilere yem oldu. gözcülük yapmaya gidip zombiye yem olmak nasıl iştir ki? 

.neyse yürüyerek geldiler mekana meksikalı kız, nick'in sevgilisi ölecek diye revire almadılar. politikaları böyleymiş. nick ben öldüreyim o halde diye silahı aldı. bunlara doğrulttu, sonra nabız varsa alırız dediler ve kızı içeri aldılar. yok artık daha neler.

.sonra da yok efendim burası bizim yuvamızmış. travis bedel öldemiş, burayı gerekirse elegeçireceğiz ve burayı evimiz yapacağız konuşmalarıyla da olaylar bitti.

.victor salağı da ben doktorum diye ortalığı sakinleştirdi. yalan attın diye de adamı aralarından uzaklaştırdılar. bu malı bıçaklayan kadın araba verdi. hani aktivite olsun ortalarda yeni arabayla dolansınlar diye. şu diziye walking dead'den daha çok para harcıyorlar gibi ama cidden kötü yani.

--- spoiler ---