26 Mart 2017

it's always sunny in philadelphia s12e06:

Hero or Hate Crime?

--- spoiler ---

.iyiler hoşlar da pek kahkaha attıramadılar, belki beklenti yüksek tutuluyor ondan, belki hani böyle köpek kakasına bastırtırız, bundan da güldürürüz özgüveni insanı biraz sıkıyor. ortada bir olay olmamasını geçtim de kazınmamış bir kazı kazan için 10bin liralık hakem tutmalarına gülemedim pek.

.mac gay olduğunu daha güzel açıklayabilirdi, hep açıklıyor sonra geri alıyordu falandı filandı ya şimdi geri almadı. yumruk şeklinde dikine bir aletin olduğu egzersiz bisikleti yapmış kendine, oturma yerinde kıçını tutmasın ittirsin diyeymiş. bunu gaylik olarak kabul ettiler, çok ayıp ettiler.

.başlangıçtaki gibi kalsa daha komikti aslında, nefret suçunu tartışma olayını çok yaptılar. zenci meselesiyle de çok dalga geçiyorlar aslında. şimdi feggıt demek hakkında bilgi de sıkıştırdılar, direkte yakılmaktan mı gelmiş o hadise? cidden böyle miymiş? pek ciddiye alamadım bunları ama enterasan işte.

.bir tane piyano geriliyor tepelerine, klasik güldürülerin enstantenesi. mac altında, charlie köpek bokunda. dee kitap okuyor, denis elinde alkol ile buna yaklaşıyor. frank de karşıdan eteklerin altına bakmaya çalışıyor. böylr bir sahne canlandırmışlar.

.isin aslı dee parkinson için araştırma yapıyormuş, sigara buna iyi geliyormuş. dennis bir kıza yatırım yapmak için bahşiş veriyormuş. charlie sigara içtiği için kokusunu bastırması için önce kokarca sonra köpek bokuna gitmiş, mac de gaymiş işte. olaylar bundan ibaret. yürüyüşü bozuk olması biraz komik sayılabilir bu açıdan bakınca.

--- spoiler ---