19 Ocak 2017

Re: Zero kara hajimeru isekai seikatsu s01e20:

Viruherumu van Asutorea

--- spoiler ---

.bir tane değil bir sürü balina varmış. yahu ne diye balinalar ile uğraşıyorlar ben anlamıyorum artık. şimdi olayları geriye döndürmekle mi ilgili? o gece balina sadece bölgesini koruyan bir şey değil miydi? tamam herkesin burnundan getirmiş ama işin kökeni balina olmasa gerekir.

.ara verip izledikten sonra kaçırdıklarım olabilir ama şimdi balinayı nasıl yenecekler? kesip biçtiler, tam  yirmi dakika boyunca boydan boya yardılar ama sonunda birden fazla balina olduğunu öğrendiler. bunca zaman, bu akdar insanı öldürmüş balinanın birden fazla olduğunu nasıl anlayamamışlar? çok garip.

.yaşlı abimizin hikayesini anlattılar, eskiden kılınç azizi hatun ile muhabbetlerini gördük. kızcağız insanları korumak için tekrar kılınç kullanmaya mı başlamış? elemanı kurtarmış, sonra balinayla mı karşılaşmış? anlayamadım pek oraları.

.bizim subaru devamlı insanları korumaya çalıştı. yem olarak iyi iş yaptı ama sonuçta yine ancak birden çok balina olduğunu öğrenip ölecek gibi duruyor. bir de balinanın sesinden etkilenmedi, üzerindeki büyüye, ne işe yaradığına, olayların kökenindeki cadıya falan gelseler ne iyi olacak.

--- spoiler ---