5 Aralık 2016

shameless s01e09:

But at Last Came a Knock

--- spoiler ---

.ağır dramla geldiler. anne karakteri geldi sonunda. kadın lezbiyen olmuş. zenci şişko bir kamyon şöförü kadınla birlikteymiş. liam'ı almak istiyorlarmış. bu ne lan? böyle bir hayat olabilir mi?

.tüm bunlar da frank'in ayak sıkışması mı nedir? bir olay yüzünden alacağı para için monica'nın imzasına ihtiyaç duymasıymış. sırf bunun yüzünden bütün çocukları gözyaşlarına boğuldu ama adam gram üzülmedi. hani özünde iyi babaydı bu? mallık, fena mallık.

.yetmedi, miniklerin psikolojisi bozuldu (yani kalan psikolojileri) sonra da liam'ı almak istedikleri ortaya çıktı. imza karşılığında liam'ı verdi. nasıl babaymış bu? hani her olayda pat diye doğru tarafı seçemese bile özünde iyi baba olmasını vurgulamaları gerekiyordu. tamam allahın alkoliğinden ne beklesin ama bilemedim işte hoş olmadı.

.gay aşk üçgenine devam ettiler. müslüman gay abimiz ian'ı diğer salağı becerirken yakaladı. sonra silahını çıkardı, bir çikolata için bacağından vurdu. adamda yürek varmış da gay oğlan için atıyormuş. komik desen değil, dram desen sokayım gay dramına.

.steve salağının olayını da anlamadım. çok iyi bir aileden geliyormuş ama kendisi hırsız olmak istiyormuş mu? babası hastanedeymiş, anasıyla ağızdan mı öpüşüyormuş? deb'in ortalığa dalığı güzeldi, kendi başına buyruk kafası çalışan bir kızcağız ama sonuçta neyi ortaya çıkardı? ve mesaj atan kadını niye sormadı? belki de o kız kardeşiydi? herkesle ağızdan öpüşüyorlarsa artık. ne kadar saçma bir aile olabilir? gelecekler buna anlaşılan.

.komşularımızın evlatlık aldığı kızın da evladı geldi, kevin ikisini bir evlatlık alalım dedi de zenci karı pek beğenmedi bu işi. kendi içinde komik aslında tipler. bir de zenci kadının veletler sıra sıra dizildiği vakit, ben senin değilim demesi hoştu. o kadar ağlak durumda espiri patlatıyorlar.

.takıntılı teyzemiz en iyi niyetlisi, en mahcubu, en hassası herhalde. oyuncak ayı ile kandırma meselesinde koştu ağladı, frank neyse ki ikna etti. ha tabii kadının ağır fantezileri var onu unuttuk, şaşırtmaca olsun diye işte onlar da.

.lip ve sarışın tip neler yapıyordu öyle? hamile falan mı kalacak kız? profesörün dediği mi olacak? ordan bir drama bağlarlarsa yazıklar olsun. en zeki karakterinin başına bu mu gelecek yani?

--- spoiler ---