19 Ağustos 2016

Outcast s01e09:

Close to Home

--- spoiler ---

.dramlara gömüp sonunda bombayı patlattılar. şu iyilik timsali kız kardeşin içine şeytan kaçacağını bekliyorduk. bu kadar olaydan sonra mecburiydi artık. kocasını dava etmesin diye adam ile yattı mı yatmadı mı? girişteki görüntülerde adamın şimdiki hali vardı ama arada görüyordu sanki öyle, bilemedim. bu konu bir acayip oldu.

.drama boğdular, derken kadın hamileymiş. para pul derdi derken adam iş bulurum hallederim moduna geçti, yine romantikler ve her şey güzel olacak derken adamın kafasını aynaya çarpıp boğazına kaçan cam parçasını alıp ölümünü izledi. bu ayının öleceğini beklemiyorduk, iyi oldu yani.

.derken küçük kızı telefon açtı babasına, koş yetiş teyzem annem gibi dedi. zaten fazla bir şey demesine gerek yok. bu kyle tipi de çevresindekilere şeytan bulaştırıyorsa neden uzak durmuyor arkadaş? madem öyle uzak dursana? madem öyle çocuğunu bırakmasana, şeytan kaçmamasına senedin mi var?

.havuç kafalı mal arkadaş sidney ile takılmaya devam ediyor. pederin aklı hala tatilde, önce herkesin önünde sidney'i dövdü. sonra tek yanında olan kadının çocğunu dövmeye kalktı, adamın sinir problemi var. öfkesi yüksek bir allah adamı. sonra benim yöntem ile olmuyor diye kyle'a gidiyor. olmaz tabii mal adam.

.kyle'ın dramı da içler acısı, karısını akıl hastanesinde ziyaret etti. güzel de konuştu. hem girişte istisna tanımaları konusunda iyi konuştu. hem karısına iyi konuştu ama kadın kabul etmedi. kendini deli olarak görüyor herhalde. şeytan çıktıktan sonra da tam normalleşmiyorlar ki? var bunda bir iş.

.sidney'in büyük planı nedir? ne olacak? ne gelecek kasabanın başına? iyi huylu şeytan ve salak kocası kasabadan kovulduydu ama onun yerine başka bir işe giriştiler. adam sırf kadın daha ateşli diye içinde şeytanla takılmasına müsaade ediyor. böyle de garip yani.

.kızcağızın başına bir şey gelmese bari. dozu güzel artırdılar ama en azından sezon finaline canlı gidiyoruz, tabii şeytanların işleri sonraki sezona kalmış gibi ama bakalım güzel olacak diye umut ediyoruz. 

--- spoiler ---