18 Ağustos 2016

acayip hikayeler e06:

Öldür Beni

--- spoiler ---

.konuları pek birbiri ile bağlayamadım ama yine de izlerken güzeldi. kafadan kontak bir elemanın hikayesi imiş. normalde deli hikayeleri daha çarpıcı olabilir ama fazladan parmak ile olaylara girmeleri de kendine has enterasan oldu.

.bölümün esas adamı yine tanıdık, kim varsa oynatmışlar herhalde. tek başına onun üzerineydi. yan karakterler de o kadar rahatsız edici değildi. bir yerden sonra insan alışıyor olabilir. ağzının içinden konuşan barmaid'e bile alıştık.

.başlangıçta bir kadını takip ediyor, kapıyı çalıyor ve anlının ortasına mermiyi çakıyor. sonra gidiyor polise teslim oluyor. hikayesini anlatıyor. anlatsam da inanmazsınız diyor ama iki blok ötedeki eve gidene kadar tüm hikayeyi anlatıyor, üstüne polisler evde kimsenin olmadığını hatta evin adama ait olduğunu öğrenince de gizem çözümüne girmiş oluyorlar.

.eleman kafadan sakatmış, ilaçlarını almamış ama ilaçları da bir işe yaramıyor zaten akıl hastanesinde elektroşok yemesi bile düzeltmedi en sonunda. fazladan parmaklı bir hatun görüyor, kız arkadaşının arkadaşı imiş. evinde kalacakmış, öyle gariplik olur mu diyor insan.

.parmakları yapamamışlar ama adamlar hayallerini büyük tutmuş, yapışık yumurta ikizleri imiş. kadının sırtında bir yüz daha var. beyinleri ortak kullanıyoruz diyor ama nasıl birbirine düşman oluyor? maket şaka gibi olmuş, göz arada takılıyor, kol desen gülünür. 

.adam gidip bakacağım abi diye yerinde duramıyor, normal şartlar altında saçma ama kafadan sakat olduğu için normal karşılıyoruz. derken kafayı iyice yiyor kendine zarar veriyor. kız arkadaşı gelip hastaneye kaldırıyor. bize gösterdikleri de yapışık kadını öldürüp öldürmeme muhasebesi.

.beyaz odadaki müzik ve laflar iyidi, cuk oturdu o kısma. izlemesi en keyifli kısmı orasıydı. kalan kısmı işte kendi halinde iyidi. bir iğne yapayım mı demediler bu sefer. onun yerine psikiyatrist abinin teki yavşak yavşak verdik elektriği de canını yaktık dedi.

--- spoiler ---