11 Haziran 2016

the flash s02e22:

Invincible

--- spoiler ---

.gereksiz bir sezon finaline doğru gidiyoruz. hız gücü yanımızda diyerek gazladı milleti, zoom geldi babayı kaptı ve öldürdü. zaten başka ne olacaktı? sen adamdan hızlı mısın? nasıl yeneceksin? bir de adam dünyalar arası geçit falan nasıl açtı? böyle bir şeyi şimdi niye gösteriyorsunuz? madem açabiliyordu neden cisco'nun açmasını bekledi? flash'ın hızını aldıktan sonra mı açabilir oldu? nerden bakarsan saçma oluyor işte.

.bir de wally meselesi yaptılar, hay allahım sana geliyorum. neymiş insanlara yardım edecekmiş. neymiş efendim flash'ın yaptığı fedakarlık falan boşa gitmemeliymiş. sen ne yapabilirsin ülen derken tuttular ona flash'ı kurtarttılar. o da şaka gibiydi. sonra tüm ekip yemek düzenliyor, bir tek o flash olduğunu bilmiyor. babasını kaçırınca, hop anladı falan. ayrı bir şaka yani. bu kaçıncı gizli kimliği öğrenen? maskeyi falan çıkartsın bari. matelab mıydı neydi? onun esas kadını da biliyordu. bizim yaşlı kurt onla fingirdeşiyordu, mürüvvetini göremeden öldü hehe.

.ne bileyim saçmaydı işte. zenci babamız pek rahatsız durumdan, gidiyor geliyor herkes buna sen yenilmez değilsin diyor. normalde eleman karamsar olsa hepsi gaz verir. şimdi gazı fazla gelmiş almaya çalışıyorlar. böyle işte.

.titreşim muhabbeti de geyik gibiydi. tamam yansıma olayı falan iyi güzel de bu niye barry'nin aklına geliyor? diğer bilim insanları ne işe yarıyor? dünya-2'den olanların frekanslarına özel titreşim yaptılar, bir yerden sonra hepsini bayıltıp topladılar. bir tane meta insan olsa onla elli saat uğraşırlar şimdi böyle hepsini topladılar. bir de arrow'dan laura'yı getirmişler. onun görsel ikizi. hay görsel ikizinizi...

.geçtik bitti, hepsini paketledik. kutlama yaparken de işte olaylar olaylar. sezon sonunda drama boğacaklar. babası öldü diye kendisini suçlayacak. cisco dünyanın sonunu görüyormuş. ben yaptıkları titreşim yüzünden dünyanın manyetik alanını falan bozarlar sandımdı ama zoom iki dünyayı birbirine mi çarpıştıracak? dünya-2'yi ikiye bölüm buraya mı atacak? iki dünyayı da yok edecekse nerde rahat edecek? tüm derdi barry ile aynı olmak mı olmuş? böyle saçmalıklardan saçmalık beğen şeklinde bir sezon finaline doğru gidiyoruz. bindik bir hız gücüne, gedeyoz kıyamete.

--- spoiler ---