11 Haziran 2016

Re: Zero kara hajimeru isekai seikatsu s01e02:

Saikai no Majo 

--- spoiler ---

.adamlar şakacı, laflar güzel. olaylar hızlı akıyor. geçen bölümün başarısız tanışma sonrası, gaspçılara denk geldiği vakit bıçaklanarak öldürüldü. komik oldu aslında. ikinci seferinde de bir kızıl saçlı şovalye yardıma koştu. o da karakterlerden biri olacak herhalde. sonuç olarak esas karakter ölmüyor. ölümden dönüyor ve elindekiler yenileniyor.

.zaman döngüsü müdür nedir? time lapse diyor sanki ama japanca işte. alma diyor kirazlı abimiz, alma alır mısın? o da elmaya gönderme gibi, nasıl isimlerse artık. hem komik hem mesajlı olabilir. arada sınıf farkına da gönderme vardı mesela.

.eleman olacakları biliyor ama değiştiremiyor. kimse ona inanmıyor. karakterler inatçı. felt denen kız hemen saldırdı. elindeki rozet için pazarlığa giriyor. ver kurtul olmuyor. iki saat muhabbeti sürdü. kapı gerginlikle açıldı ve içinden ismini henüz öğrenemediğimiz gümüş saçlı çıktı. 

.şimdi işler iyice karışık, kimseye bir şey anlatamaz. elsa adlı kötü karakterin gelişi yakındır. yolda bir çarptı korkudan altına etti. kadın korkunun kokusunu bile alıyormuş. nasıl bir manyaksa artık, yalanıp duruyor.

--- spoiler ---