9 Haziran 2016

the flash s02e19:

Back to Normal 

--- spoiler ---

.daha saçmalamayazlar diyor insan ama yapabiliyorlar. adamlar kendilerini aştı. parçacık hızlandırıcıyı tekrar edeceklermiş. ülen bütün olay bundan çıktı. neden tekrar meta insan yaratacaksın? hatalarınızdan ders almıyor musunuz?

.hadi yaptınız, kahramanlar da yarattınız diyelim. zaten bu kadar meta insandan bir flash'ın doğru düzgün kahraman olması da saçma ya neyse işte, tekrar zoom bu salağın hızını almayacak mı? adam için hız üretme fabrikası kurun oldu olacak?

.saçmaydı işte, bir de bölüm konusu yapalım demişler. demiri büken çok güçlü bir velet çabuk yaşlanıyormuş. kızını kurtarmaya gitmiş wells'i yakalayıp geri alması için tehdit eder ve bizim takım onu kurtarmaya seferber olur.

.bir tane yumruk alabilirmiş de arrow'a göndermeler. salak saçma işler. yetmiyor gibi bir de wally salağı özür dilemek için flash'i falan çağırıyor, şaka gibi işte. komple şaka gibi.

.caitln salağının olayı da ayrı salakça, adam zindanında onu yalnız bırakıyor sonra buzlu olanı serbest bırakıyor, kadın da bunu öldürmeye çalışıyor. sebep? ne salakça. zoom geliyor bunu kurtarıyor. içinden geçerek yapıyor hem de bunu. sonra da dünyama gitmek istiyorum derken, hadi gidelim senin dünyanı feth edelim diyor ve bölüm orada bitiyor.

--- spoiler ---