10 Haziran 2016

the flash s02e20:

Rupture

--- spoiler ---

.flash'i öldürdüler hamdolsun. zaten hiç sevmiyorduk. salak saçma işler, salak saçma tripler. ergen ergen laflar. şimdi bir de zenci kız (ismi bile midemi bulandırıyor artık) tekrar göz kırptı. ülen bunların romantizmine sokayım, yetti gari.

.neymiş efendim flash olsa da olmasa da sevmiş imiş. babasını getiriyor. ne karar verirsen o diyor. oğlunun sağlığından endişe ediyor. wells tekrar hızını sana kazasız belasız vereceğim diyor.

.son istedikleri şehre tekrardan meta insan salmaları. etkilerini kısıtlı tutacak minik bir çarpıştırma yaratıp, şimşeği ve aldığı kimyasalları tekrar ediyor. sanki diğerleri hızlanırken öyle şeyler vardı.

.sonra geliyor zoom, bakın ne yaptınız. flash yaratayım derken öldürdünüz diyor. hepsi abartı saçmalık yani. olan bir şey yok. yetmiyor, iki ergen korunsunlar diye koydukları yerden kaçıyorlar. barry'e çarpan dalga bunlara çarpıyor. muhtemeln barry parçalarına ayrıldı ve bunlara karıştı. firestorm muydu neydi? onun gibi bir şeyler saçmalayacaklar.

.şu an flash öldü diye şaşırtıyorlar güya ama ne alaka yani? bir tek velet için zoomdan daha hızlı iken tuttu hızını verdi. şimdi kazanacağı hız neden zoomdan daha hızlı olsun? kazandığı hızla nasıl yenecek? o da çok saçma. zenci kızla takılmaya başlarlarsa kesin bırakıyorum. finalda saçmalalarlar ise de kesin bırakıyorum. hadi bakalım, el mi yaman bey mi yaman hehe. 

.ben bırakırsam çok üzülecekler, çok. bölümün yan konusunda da cisco'nun kardeşinin görsel ikizini getirdiler. neymiş kardeşini öldürenin, görsel ikizi olanı olduğunu sanmışmış da falanmış filanmış. bir de azrail orağı gibi elektrikli bir şey, gücü falan da yok. öyle salak saçma karşılaşmalar.

.ha hologram muhabbeti de komikti aslında ama yine de eğlenceliydi belki. adamlara flash'ın hologramı olarak görünüp işler yapmaya çalıştılar, o da ayrı bir komiklik ya neyse işte. zoom da salak salak caitln ile takılıyor, kafayı yiyecek en sonunda o olacak.

.hani biz aptalız da barry'nin tekrar hızını istemediğine karar vermesine inanacağız, sonra ölen polislerin evlatlarından bahsediyorlar falan, cidden mallaştılar iyice.

--- spoiler ---