20 Mayıs 2016

white album 2 e12:

Sotsugyô 

--- spoiler ---


.hay ben bunların aşklarının ızdırabını öpeyim lan. bu neymiş? üzmek için bu kadar çabalanır mı? setsuna'yı bırakıp touma'ya gidecekmiş. baştan beri seviyormuş. işin garibi, bu oğlan uyurken fantastik öpüşünü setsuna görmüş. hay allah akıl fikir ihsan eylesin.

.uyandıktan sonra da kızcağız yapışmış buna, sonra yine çatıda aralarına girdim diye kendine kızıyor. bu veledin nesi varmış bu kadar iki tane güzel kız peşinde perişan oldu. neyse hastayım diye kızı çağırmış bir de kendine baktırıyor, doğum gününe zaten gitmemişti. hediyesi elinde ağladı sonra, çok abartmışlar.

.neyse mezun oldular, salak saçma konuşma yaptı. touma gelmiş de çaktırmadan gitmiş. setsuna yanındayken koştu ona, solo gitarist arkadaşı da o kadar akıl verdiydi. elinden tuttu en son ama koştu gitti. sonra mesajlar, aramalar havalarda uçuştu. setsuna'nın telefonlarına çıkmamaya başladı. ayıp yani. insan gibi ayrıl bari.

.neyse en son veda telefonuna geldik, gelmiş evinin dibine oğlanı arıyor bizim piyanist. koştu geldi aşağıya, öptü yine. çevirmenin notu da pek manidardı. devamlı bir not arkadaş, sen nasıl istekli çevirmişsin. sanki sen öpüyorsun.

--- spoiler ---