20 Mayıs 2016

Agents of S.H.I.E.L.D. s03e21:

Absolution 

--- spoiler ---

.şimdi daisy'i bu kadar karaktersiz yapmamaları gerekir, başka bir planı vardır herhalde? o gözyaşı ile kandırmaya çalışıyordur. kahin dokunuşunda patlama gördü, belki kendini feda edecektir? artık sezon finalinde göreceğiz, dünyayı yaratığa çevireceklerine pek ihtimal vermiyoruz tabii ama nasıl düzeltecekleri önemli.

.bunun haricinde hive'ın paketlenmesi meselesi şaka gibiydi, bölüm o yüzden çok kötü oldu. adamı paketlediler, şaşırttılar. jel içine kattılar. e çok güzel, öldüremediler ama ortadan kaldırdılar. ülen sen bu kadar önemli bir tutsağı hangara mı götürürsün? hem de yanında koruma olmadan. bir iki adam var dövüşmesini bile bilmiyorlar. fitz de güvenlik kontrolünü yapacakmış da onay verecekmiş.

.en basit olay için beyaz kutulardan getiriyorlardı. en azından onlardan birinin içinde olmalıydı. böyle bir hatayı nasıl yaptılar anlamadım. hani hive yoksa sezon finali renksiz olur diyorsan adam gibi kurtartsa idin. zaten daha iki tane süper nainsan geliyordu kurtarmaya falan ne bileyim, hiç olmadı yani. yakıştıramadım bu diziye.

.lincoln de ajanlıktan istifa edecekmiş. sebebini anlamamadım. hive'ın konuşmaları yüzündense, daisy de hakkaten ait olma sıkıntısı çekiyorsa belki de kandırma değil gerçekten hive'ın ona verdiği şeyi tekrar istiyordur.

.ilkel insan çıkartan bilim insanı da şaka gibi yani, bıyığa laf etmeleri komik oluyor niyeyse. dünya yok olacak espiri yapıyorlar hala. füze iptal kodu da iyimiş. ağızla okuyana kadar fotoğrafını falan gönderip otomatik giriş yaptıramıyorlar mıydı? o da komik oldu işte. fitz'in albay taklidi falan da iyidi hoştu. neyse işte bunlar minik güzellikleri gerisi şaka gibi oldu.

.zenci çamyarmasının (adını yine unuttum da neyse sinir ediyorlar artık) o kadar dayaktan  sonra gelip seni affettim muhabbetleri etmesi falan hiç iyi değildi. neyse ki süper hızlı hatun bir miktar onun sahnelerini tamamlamış gibi oldu.

--- spoiler ---