25 Mayıs 2016

fear the walking dead s02e07:

Shiva 

--- spoiler ---

.bokum gibiydi. bir de ara sezonmuş. aman çok merak ettik, aman çok şaşırdık. salak mısınız kardeşim? nick'e bir şaşırdık, iki şaşırdık. üçde boku çıktı. o kadar koşuyorsun kendi kokusu çıkmıyor mu? nasıl hala zombilerin arasında dolaşıyor? inanılmaz saçmaydı. bir de yetmiyor ailesini arkada bırakıyor.

.chris midir nedir? mal oğlan ne ara sosyopata döndü? babası arkasından ayakkabısını almadan koşmuş. ülen yolda zombi gördün misal, ayakkabısını alamadın mı? insanın aklı almıyor. saçma sapan işler, bir de gitmiş veledin tekini rehin almış. nick bunu buluyor. yok efendim veledinin yanında olmalıymış. gruptan ayrılıyorlar yani akılları sıra.

.yaşlı abimiz desen, niye kafayı yedi? ne alaka yani? ölmüş karısını görüyor, o da mekanı ateşe vermesini söylüyor. bölüm sonunda mekanı ateşe veriyor ve buldukları tek güvenli yeri de yakıyorlar. mallar yahu, ağır mallar.

.sarışın kadın gitti meksikalı kadını zombilere yem etti. bu neydi şimdi? diğeri mekanı yaktığı için bu pek mühim olmadı ama bu da saçmaydı. ne ara katil oldu bunların hepsi, resmen karakterleri suda yüzüyor gibi. senaristlere selamlar.

.zenci gay, zengin gayden olur almış mı? yoksa kafasına göre adamı seninle öleceğim diye kandırmış mı? bu belli olmadı. bildiğin adamı kandırdı. beyninden vurdu ve gömdü. meksikalı abimiz gömme geri geliyorlar dedi de o kafayı yedikten sonra bunları demiş. zombi dizisinde bir de ruh çıkardılar başımıza iyice saçma oldu.

.meksikalı yaşlı hatun da zombilere dünyanın geleceği, ölümden sonraki hayat. ölümü öldürmek gibi bakıyordu. o da ayrı bir mallık, ülen ölüler işte. ölmüşler ve tutup sen bunları besliyorsun.

.nick'in gidip oğlunu getirmesi falan hoştu ama işte bu ikinci kanlara bulanmasıydı. üçüncüyü yapıktan sonra bok gibi oldu. gram keyif almadım, gittikleri yol da yol değil, karayı mahvettiler şimdi dizi gemide mi devam edecek? bir de sen oğlunu öldürmüş adama gemisini verir misin? o da ayrı bir salaklık.

--- spoiler ---