12 Mayıs 2016

fear the walking dead s02e05:

Captive 

--- spoiler ---

.boş beleş işler olmaya devam ediyor. adamlar şu kadar bölüm yapıyor. geliştirdikleri olaya bak. salak kızın teki telsiz ile düşman çağırıyor, neymiş efendim sadece ondan değilmiş, yardım etmedikleri kadın da haklarında bilgi vermiş, ülen en başta gemiden kız yüzünden haberdar olmadılar mı? ha ellerinde zaten radar varmış ama yine de olsun. içlerinde ne olduğunu zaten öğrenmişlerdi.

.neyse ki connor meselesini çok uzatmadılar, salak gibi ısırıldı. şu arkada kalan mal oğlan meselesini uzatırlar mı? eğer uzatırlarsa bırakırım diye and içtim. meksika meselesine gelsinler, böyle salak salak işler olmasın. dünyanın halini göstersinler. walking dead'den farkı olsun bir miktar değil mi? madem virüs salgınlı dizi yapıyorsun, dünyaya ne olduğunu da biraz araştırın. elinde gemi var, türlü imkan var ama ne tv yayını izleyen var ne bilgi almaya çalışan var pek saçma oluyor hakketen.

.gittikleri bölgenin güvenli olup olmadığı belli değil, bodozlama iş yapıyorlar. iki kişi için para almışlar. sınırdan geçmek sorun yaratacak. sınır olsa ne olur olmasa ne olur aslında, bütün sorun halloldu bir sınır meselesi mi kaldı. dünyanın hali ne olacak ona gelseler keşke.

.bir de salak çocuğun dönüşecekti diye elemanı vurması olayı vardı. kendini suçluyor, en başta tetiği çekseydim binemezlerdi diyor. hamile kadını mı vuracaksın? diye de nick teselli etmeye çalışıyor. saçma arkadaş. vurmasan bile gözdağı ver. topuklara sık bir şeyler yap değil mi? hem hamileyi de vurmak zorunda değilsin ki?

.neyse dönüşecekti muhabbeti de saçmaydı, onu da doğru vuramamış zaten yanağından sıyırmış, bunu da bir fırsat olarak kullandılar. başındaki çuvalı açmadan iki dakika kulaklarını açsalar zombi olduğunu zaten fark ederlerdi. adam şak diye açıyor, sonra zombi kardeşi onu ısırıyor falan. çok basit ve saçma oldu ama yapacak bir şey yok. adamlar koca tershane falan kiralamış herhalde. olayın çapı büyük, yapacak bir şey yok.

--- spoiler ---