12 Mayıs 2016

white album 2 e02:

Tonariawase no piano to gitâ

--- spoiler ---

.müzik namına pek bir şey göremedik yahu. giriş müziği hoşmuş. standart ritmleri falan olsa da çok temiz olmuş. zaten görüntüleri falan çok tatlı. sırf bunun için izlenebilir gibi ama işte konu olarak pek bir şey yok.

.geçen bölümde çatıda şarkı söyleyen kişi için koştuydu. tanıdığı esas kız çıkınca şaşırdı. meşhur olmak istemiyor diye teklif etmeyecekti ama yine de gruba katılması için teklif etti. kız ilk geri çevirdi, sonra süslenip püslenip kabul etti. zaten halinden elemana yanık olduğu belli. romantik muhabbetlerin liseli gözünden işlenmesi de garip işte.

.yetmiyor devamlı popo açısından alıyoruz. tamam animelerde hep bu oluyor da bunda biraz fazla sanki, devamlı liseli etekleri, etek olmadı devamlı pantolon poposu, ülen başka açı bilmiyor musunuz?

.bölüm sonunda piyanisti de bulmaları gerekti. pencereden sarkıp müzik odası ikiye geçeyim derken düşüp geberiyordu. esas kız iki geldi. hem piyanist, hem elleri nasır yapmış, hem de dili bir karış. benim değerli ellerimi bunun için nasıl kullanırsın dedi. gruba katılacak ise neden diğer gitaristi göremedik? hem acemi gitaristmiş kendisi. sevimli bir suratı var diye kızlar şimdiden sıraya girdi. bir tanesi hafif meşrep, diğeri de çok sert ve ağırt tripli. ayıkla princin taşını bakalım.

--- spoiler ---