12 Mayıs 2016

the 100 s03e14:

Red Sky at Morning

--- spoiler ---

.yav tamam akıcı ilerliyor, geriyorlar falan da ülen sen son saniyeye kadar bekle sonra yapamayacağım de sonra da alie kendini uzay istasyonuna aktarsın, var mı böyle salaklık? germek için senaryoyu katlettiler, ucuz bir hareket ettiler. hiç olmadı.

.diğer tarafta kan akıtmak istemeyen luna gidip bir sürü adam kesti sonra savaşa katılır diye bekledik, yine istifini bozmadı ve bildiği yolda ilerledi. bildiğin boşa uğraştılar. başka karakanlı kalmadı mı yani? nasıl olacak şimdi?

.alie herkesleri ele geçiriyor. diğerleri armut topluyor. raven güzel işler yapacak gibiydi ama sen o kadar iş yapıyorsun pat diye sunucudan çıkmasının önüne engel koymuyorsun. yönetici şifresi ile girip, yok etme kısmına kadar geliyorsun ama işte o son adımı yapamıyorsun. bu olacak iş mi?

.tek şaşırtan monty idi, anası yüzünden yine ağzımıza yüzümüze bulaştırırlar dedik ama öyle olmadı. eleman delikanlı çıktı ve anasını ikinci kez öldürmek için enter'e bastı. öncesinde bir kızcağızın durduk yere vermesinin bunla bir ilgisi yoktur herhalde. onun muhabbet de şaka gibiydi yani.

.mevzu iki taraf arasında öyle gidip geldi işte. olan biten bir şey yoktu. alie'nin kendini kapsül vasıtası ile uzay istasyonuna yüklemesi iyidi. tabii yukarda enerji kalmış mıydı? onu falan hiç açıklamadılar.

.pike, zenci savaşçı hatun ve murphy salağının birlikte hareket etmesini de iyi yaptılar aslında. ortak düşman olunca olaylar böyle olmuş iyi güzel de adamlar son saniyeye kadar gelip de beceremediler. o olmadı işte.

.şaka maka ışık şehri falan hiç kötü değil aslındsa, ne diye bu kadar savaşıyorlar? dertleri neymiş? hepsi yapay zeka olsa dizi göçer ama finali öyle bağlasalar kötü olmaz.

--- spoiler ---