11 Mayıs 2016

higurashi no naku koro ni: kai e21:

48 jikan

--- spoiler ---

.olaylar gelişiyor. miyo kafayı yiyecek gibi. sabahın dördünde rika öldü diye duyurdular. akılları gitti. hem de 48 saat olmuş öleli, e niye köy halkı delirmedi? teorileri falan yamulmuş durumda. işi veren tipler arıyor, para yatıranlar arıyor. devlet desteğini falan çekecek. işler karışıyor.

.miyo'nun güvenlik başı sağlam adam imiş. tomitake'yi hemen buldu. dört kişi üstüne saldırdı. yakalayacaklar mı? ne olacak şimdi pek belli değil. tomitake ölürse, doktordan şüpheleniyorlar. o da gidebilir, bu durumda kader yine ağlarını örüyor demektir.

.bir tane sarışın donuk gözlünün kaderi belirlemesi, iradesi falanı filanı nasıl oluyor? defalarca yaşandı şu olaylar, son kez tekrar yaşanacak. polis amcalar yanında, bir sürü adam var. veletler planı yaptı ama hala ne olacağı belli değil.

.rika'nın evden ayrılmadığı rapor ediyorlar. bu açığı nasıl bıraktılar? bunu da düşünmüş olsalar bir hayli sarsılacaklarmış. şimdi sadece şüphe ettiler. içlerinden bilgi sızdığını fark ettiler ve karşı atağa geçtiler. daha iyi tasarlayabilirlerdi, cesedi görmeye girerlerse ne olacak?

.polis amcamızın yakın dövüşü de iyidi. bir tane üst düzel bir tip geldi geçil vermedi. sonazuki ailesinden destek aldığını söyledi ama almıyormuş. o da garipti.

--- spoiler ---