30 Nisan 2016

acayip hikayeler e02:

Fazilet

--- spoiler ---

.iyi hoş bölüm ama şimdi toplam beş oyuncu mu ne var? yan roldekiler baya baya kötüydü. bakkal tipi falan ülen gerçekten bakkal mı dedim mesela. bir tane meşhur abimiz altan erkekli var idi. esas kız rolündeki de iyi oynamış, gerisi olmamış yani.

.baba karakteri işinde baskı gören bir tip ama aşırı baskıcı baba. ilk gerlim müzikler tatlı, sonra oha diyor artık insan lakin o lambaları açık bırakan kızın olsa vururum yani hehe. neyse işte vermek istedikleri mesaj gergin baba, ezilen kız. dayak falan var. öyle ağzı burnu dağılıyor ama çık git evden deyince kapıdan dönüyor.

.o gecenin akşamı (olaylar çok hızlı anasını satayım) kızcağız tuvalette sigara içerken babası yakalıyor ve inme iniyor. bilmem ne hastalığı imiş. kılını kıpırdatamıyor ama bilinci açık, durumdan istifade kız da parti falan veriyor.

.üstünü başını değiştiriyor ve lambaları açık bırakıyor. hepsi çok abartı tabii de sen bakkalın oğlanı ile seviş falan yok artık. babasının gözünün önünde yapacaklar dedim o kadar ilerletmediler.

.parti yapan tipler ne hapı alır bilmiyorum. açıklama yaptılar ama biplemeden bir bok anlayamadık. sonunda gazete haberi ile olaylar komik oluyor iyice. bilmem ne hapı, babasının hastalığına iyi geliyormuş. aniden babası kendine geliyor. kızı ve bakkal oğlanı güzelce kesiyor ve bu açıklamalı üçüncü sayfa haberiyle de bölüm bitiyor.

.hayko'cuğumuz da intikamın alınışı ile ilgili bize güzel laflar ediyor. genelde çekimler, müzikler falan iyidi. zaten yarım saat yapmalarını hepten sevdik. böyle konulara göndermeli farklı bölümlerle devam edecek gibi görünüyor.

--- spoiler ---