7 Mart 2016

boku dake ga inai machi s01e09:

Shūmaku

--- spoiler ---

.pek bir şey olmadı. ağır ağlak bir bölümdü. hafiften sıkıldım. hinazuki'yi kurtardılar gibi görünüyor. onu kurtarınca gelecek değişecek ve olaylar gelişecek diye bekliyorduk ama diğer iki kızı da kurtarması gerektiğine hükmetmiş, şimdi hikaye oraya kaydı. aynı şeyler iki defa daha mı tekrarlayacak?

.ilk tanışmalar, sonra kurtarmaya çalışmalar sonra başarısız olmalar falan filan tekrarlayacaksa olmaz. öğretmenini hafif suçlu gibi gösteren lolipop olayı vardı ama adamlar kasten yapıyor herhalde, öğretmeni suçlu olamaz gibi.

.annesi yine olayların içinde, hep birlikte kızı götürdükleri sırada sosyal esirgeme kurumundan adamlar da gelmiş. kızını alıp polise gidecekken, ninesi geldi ve annesine yanında olamadım diye af diledi, gözyaşları sel oldu ve hinazuki ninesi ile yaşamaya geçti. olaylar bundan ibaretti.

.kenya tipi de garip geliyor. satoru'nun yanında gibi duruyor ama ne bileyim ondan da bir yamuk çıkarsa şaşırmam. şimdilik diğer iki kızı tek başına bırakmamaya çalışıyorlar. hikaye kendini tekrar edecek gibi görünüyor. hayra alamet değil bu.

--- spoiler ---