18 Mart 2016

Bates Motel s04e02:

Goodnight, Mother 

--- spoiler ---

.bu sezon norman'ın psikopatlığı ile derinden uğraştıracaklar gibi. anasında güvenmeyip babasının hayalini görmesi falan iyidi. zaten son gergin sahneler de pek iyi oldu. sonunda akıl hastanesine düşecek mi? hikayeyi oraya mı kaydıracaklar tam olarak?

.ilçe hastanesine gitme korkusuyla özel hastaneyi kabul etti de şimdi ne olacak peki? hastanede iyi olduğu ortaya çıkacak da salacaklar mı? yoksa doktorları annesinin kötü olduğuna mı ikna edecek? 

.tabii sezon sonuna kadar hastanede kalırsa yine her sezona bir adam öldürme denk düşmüş olacak, böyle annesini evde kovalaması, silah ve makas falan iyidi aslında. böyle yeseler birbirlerini keyifle izlerdik. annesinin garip öpücüklerini de not etmek gerek. kadın her şeye kadınlığını kullanıyor iyi güzel de ülen oğluna da mı? nasıl bir manyaklık insan hayret ediyor.

.şerif neden tesine döndü? gerekirse yatarım falan demesine mi nedir? yoksa acıdı mı? böyle karakterlerin çabucak değişmelerinden hep rahatsız oluyorum. mutlak bir neden uydursalar iyidi. norma'ya baya vurulduydu. sonra olaylar yüzünden uzaklaştıydı. şimdi niye tekrar yakınlaşıyor?

.norma da kimsesiz kadın, oğlundan kaçarken şerifi arıyor ve can havli ile koşup geliyor adam ve anne ve oğul sağsalim diziye devam ediyor. bir ara norma'nın ölmesi ve hayalen devam etmesi pek iyi olur dedim de daha velet hali bu psikopatın, o işlere girmezler.

.emma da yeni akciğeri ile pek iyi oldu. dylan iyilik meleği olarak emma'nın babası tarafından esrar ticareti için fazla iyisin azarı ile karşılaştı. bu eleman bu kıza ne ara bu kadar aşık oldu? bunun da pek açıklaması yok. öyle millet yardım etme manyağı, değişik kafalardalar. bunun esara ticareti ve işleri yönetenlerle ilgili sorunları vardı. manyak bir sarı saçlı ve kızkardeşi falan vardı. onlara ne olduydu unuttum. daha işlere dönmediler, bakalım ne olacak? ha bu arada adam düzgün iş bul diyor da düzgün işle akciğer bulabilir miydin ülen?

--- spoiler ---