25 Şubat 2016

The Originals s03e13:

Heart Shaped Box

--- spoiler ---

.azıcık saçmalamaya başladılar. neymiş efendim. efendilik bağını efendisiz vampirin kalbi ile çözebilirlermiş. hayley'in kalbiymiş, sonra kurtadam evliliğinde aynı kalp olmuş. sonra efendime söyleyeyim jackson'un kalbi ile halloldu mesele. salladılar öyle işte bir sürü, pek hoşuma gitmedi.

.aurora ile klaus devamlı karşı karşıya geliyor ama kimse ölmüyor. sen nasıl köken vampirsin? öbürünün elinde de akmeşe mermisi var. hay allahım kafalara gel. bu ağaç mermi patlar iken yanmaz mı lan? araştırmışlardır inşallah, pek saçma gelmeye başladı bu olay bana.

.hayley ile cami salağı da dövüş falan yapıyordu. bir de cadı muhabbeti katalım demişler oradan daldılar olaya. daha kötüsü şu kol salağının tipi iyice uyuz ediyor insanı. davina ile ne alaka diyor insan? diğer tipi korusalar iyimiş. acayip absürt duruyor.

.efendilik bağını kopartan büyü için kol geçici olarak geldi, davina kendi başına olayı çözdü gibi oldu ama bizim kökenler daha adım atamadan marcel halletti gitti bitti olay, ava mıdır nedir? yeni tip kısa saçlı zenciyi çok görüyoruz, o da rahatsız ediyor insanı.

.freya en çok uğraşan tip ama doğru düzgün bir şeyi yapamıyorlar. güya süper güçlü aileydi bunlar, herkes tokatlıyor resmen. elijahı ön plana alalım şöyle bir kasınsın demişler, iyi kasınıyor güzel de sonra ne oluyor? yine kaybediyorlar yine kaybediyorlar. olacak iş mi lan?

.pek iyi bir yere gitmiyor, bakalım bu vampir dizisini de bırakırsam vampirsiz kalacağım. kökenleri pek sever idim. yapmayın etmeyin.

--- spoiler ---