26 Şubat 2016

supernatural s11e15:

Beyond the Mat 

--- spoiler ---

.durduk yere yan konulara devam etmeler. nasıl olsa bir şey yapamıyoruz, çıkalım dolaşalımlar. eğlenmek için amerikan güreşi seçmeler. nostaljik değerli işler falan filan derken tabii kendilerini tekrar ettiler.

.bu anlaşma yapan şeytanların ipi kopmuş, crowley yokken durum böyle oluyormuş. bunu diğer konularla birleştirdiler ama dramları çok saçmaydı. amerikan güreşi yapan tipler de pek saçmaydı. esas tip tanıdık bir abimiz ama şu vakte kadar doğruyu seçememiş de bir sürü insan mı kesmiş? nedir yani tam olarak?

.dean hiçbir şey için geç değildir diyerek mi ikna etti? neyse yan konu pek saçmaydı. pat diye halloldu bitti zaten. ringdeki dean sevinci falan komikti biraz. genel olarak eleman sevinç olayını abartıyor, gözler parlıyor falan o komik oluyor. bunun için falan mı yaptılar nedir?

.diğer tarafta lucifer ve crowley hesaplaşması vardı. birbirlerini kazıklama işi yaptılar. lucifer crowley'nin yardımcılarından biri ile birlikte kandırdı kendisini. harunun asası mı nesi varmış? pek güçlüymüş ama ülen yine bir kullanımlık mı? nedir yani?

.tanrının eli dedikleri şeyle falan mı birleşecek? bir şeyler mi olacak? tek kullanımlık böyle süper aletler mi olacak? nereye varmaya çalışıyorlar? crowley bizimkilerle birlikte mi çalışacak? sonuna kadar bir şeyler yapmalarını bekledik ama bir şey olmadı. bitti bölüm öyle, kazanacağız yeminleri ettiler. bir kere de kaybetseler efsane olacaklar. finali bari öyle yapsınlar. birinden biri ölsün.

--- spoiler ---